AcasăSPORTGimnastele americane, show la David Letterman

Gimnastele americane, show la David Letterman

Gabby Douglas, Jordyn Wieber, Ali Raisman, Kyla Ross si McKayla Maroney, cele cinci reprezentante ale SUA la Jocurile Olimpice de la Londra, au fost stralucitoare la prima aparitie publica dupa incheierea competitiei.

GEST Gimnastele americane au fost primite cu trandafiri rosii la show-ul lui Letterman

Cele cinci sportive au fost invitatele celebrului realizator de emisiuni David Letterman, unde au dezvaluit ca secretul lor pentru obtinerea celor cinci medalii olimpice, dintre care trei de aur, este … consumul de cereale (n.r. – gimnastele sunt imaginea unei firme specializate in astfel de produse).

REZULTAT Gaby Douglas a devenit campioana olimpica la numai 16 ani

Gabby Douglas, prima gimnasta afro-americana ce castiga titlul olimpic la individual compus, a fost vedeta emisiunii, insa o atentie speciala a primit si McKayla Maroney, devenita celebra mai ales dupa ce camerele de filmat au surprins-o extrem de imbufnata la Olimpiada, cand a pierdut titlul olimpic la sol in dauna Sandrei Izbasa. Americanca a precizat ca s-a amuzat teribil pe seama acelor imagini, iar coechipierele sale chiar au inceput un concurs pentru a vedea cine o poate imita cel mai bine.

IMAGINE McKayla Maroney este vedeta dupa infrangerea suferita in fata Sandrei Izbasa
author avatar
Cristi Ionita
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger