AcasăSPORTGimnaste de aur

Gimnaste de aur

Sub comanda lui Octavian Bellu, gimnastica romaneasca face legea in Europa

Gimnasta Larisa Iordache a castigat, ieri, medalia de bronz in finala la sarituri, la Campionatul European de la Sofia. In finala la paralele, Larisa s-a clasat pe locul sase.

Sub comanda lui Octavian Bellu, gimnastica romaneasca face legea in Europa

Vedeta lotului feminin de gimnastica al Romaniei a fost notata cu 14.800, cu care a castigat medalia de argint in prima finala a zilei, la barna. Pe podium au mai urcat Maria Harenkova (Rusia, 14.933, aur) si Alia Mustafina (Rusia, 14.733, bronz). In finalele de la sarituri si paralele, Larisa Iordache s-a clasat pe locul 3 (medalie de bronz), respective 6. La sarituri Larisa Iordache a fost notata cu 14.866 la prima saritura si cu 14.200 la cea de-a doua, iar cu o medie de 14.533 a urcat pe podium, alaturi de Giulia Steingruber (Elvetia, aur, 14.666) si Anna Pavlova (Azerbaidjan, argint, 14.583).

Tot ieri s-a incheiat si concursul de junioare, Romania avand urmatorul bilant: bronz pe echipe, argint  la individual-compus prin Laura Jurca si argint la barna si sol prin Andreea Iridon. La senioare, Romania a cucerit sambata medalia de aur pe echipe!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger