AcasăSPORTGimnasta Larisa Iordache și-a anunțat decizia! „Închei acest capitol frumos din viața...

Gimnasta Larisa Iordache și-a anunțat decizia! „Închei acest capitol frumos din viața mea”

Gimnasta Larisa Iordache și-a anunțat decizia! „Închei acest capitol frumos din viața mea”Gimnasta Larisa Iordache și-a anunțat decizia! „Închei acest capitol frumos din viața mea” (sursa foto: facebook/Larisa Iordache)

La 25 de ani, foarte mulți dintre ei petrecuți în sala de gimnastică, Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă.

Prin intermediul unui mesaj încărcat de emoție, transmis joi seară pe pagina sa de Facebook, Larisa le-a transmis fanilor că a luat o decizie importantă în ceea ce privește gimnastica. Mai exact activitatea sportivă, care i-a adus numeroase succese și titulatura de medaliată olimpică, mondială și europeană.

„Azi închei acest capitol frumos din viața mea. Mă simt împăcată și mulțumită cu alegerea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viață normală și un pic mai liniștită. Am pus cipicii de o parte, Costumul în dulap și tot ce am trăit până acum într-un sertar micuț acolo în inima și mintea mea. Aș vrea să spun multe însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare. Vreau să știți că va apreciez pe voi, cei ce mă urmăriți cu drag, îmi scrieți și îmi transmiteți gânduri pozitive”, a scris tânăra pe Facebook, în seara zilei de 16 decembrie.

„Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an!”, a adăugat Larisa Iordache.

Mesajul FRG

La scurt timp după ce Iordache și-a anunțat hotărârea de a se retrage din activitatea sportivă, din direcția Federației Române de Gimnastică (FRG) a fost transmis un scurt mesaj adresat Larisei.

„Ai fost o gimnastă exemplu, ești un OM deosebit! Multumim, Larisa pentru tot ce ai făcut pentru gimnastică!”, sună postarea de pe pagina oficială a forului sportiv.

Vestea transmisă fanilor Larisei și ai gimnasticii românești, în general, vine după ce la începutul acestei luni, pe 3 decembrie mai exact, gimnasta anunțase că se află la Viena și că urma să fie supusă unei operații la gleznă. „A 7-a operatie, nu-i chiar ușor dar nu mă plâng!”, mărturisea, la acea dată, Larisa, pe aceeași rețea de socializare.

În vară, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a aflat că sportiva nu a putut evolua în finala de la bârnă, din cauza problemelor de la gleznă.

307 afisari

2 COMENTARII

  1. Felicitări pentru întreaga activitate sportivă exemplară. Sperăm să se dedice antrenoriatului, urmând exemplul altor gimnaști de seamă, contribuind la redevenirea gimnasticii românești acolo unde a dominat ani de zile.

  2. Spre deosebire de lingaul useist nazist imputit de dinainte, celebrei larisa Iordache putem sa ii transmitem ca esti o mica mare mincinoasa, a uitat sa le re-aminteasca turmei ei de cobai vaxxinati in cap care inca se maii uita in guta ei de propagandista vaxxinista nazista, ca s-a oprit din cariera ei de gimnasta tocmai din cauza vaxxinurilor pe care le-a bagat anul acesta in ea !! Asa ca, rusinika, tu Larisa, esti o idioata utila pe prima mana, dar nu ne facem griji pentru tine, ca de altfel nici pentru tampita aia de zgripturoaika de Haplea, ca doar a-ti facut destui bani, asa ca plangeti cu lacrimi de crokodil la lata masa, ipocritelor drakului !! Voi sunteti ceva de genul cum e ratatul ala de spanoil vaxxinist de Kun Aguera, cel care afacut cariera la Man City, iar de cand a venit in vara la FC Barcelona, a si dat virusul chinezesc in el cu o asa putere, incat ordinarul ala ipocrit a si terminat de tot cu fotbalul !! Speram sa faceti un AVC cat se poate de frumos, in plina strada, sau in plin magazin, sa vedem cu o mai scoateti atunci la capat !! Ha ha ha 🙂 Tocmai ti-ai luat teapa, tu Larisa, daca te-a mancat undeva sa te injectezi in vena, acum nu ai decat sa te inchini diavolului covidian !! Multa sanatate, tu Larisa, ca o meriti !! Ha ha ha 🙂 Sa vedem noi cum o sa dai tu coltul de batranete, ca e clar ca nu prea o sa ai aceasta sansa !! Vezi, ca si alta data, cand nu te doare capul, sa te legi la cap !! Nazi Triple Vaxxin Not Macht Frei, tu Larisa 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger