AcasăSPORTGigi vrea sa se ocupe de managementul "National Arena"

Gigi vrea sa se ocupe de managementul „National Arena”

Gigi Becali se angajeaza sa aduca clienti pentru National Arena

Chiar daca a redeschis canalul negocierilor cu MApN, finantatorul Stelei nu renunta nici la ideea de a-si mutat echipa pe bijuteria de stadion construita de Primarie.

Gigi Becali se angajeaza sa aduca clienti pentru National Arena

Chiar daca Ministerul va invita Steaua sa se intoarca in Ghencea, Gigi Becali nu renunta nici la ideea de a duce echipa pe „National Arena”. Latifundiarul intentioneaza sa se prezinte la licitatia pentru administrarea noului stadion. Afaceristul din Pipera a recunoscut ca este dispus sa cheltuiasca pana la un milion de euro pe an pentru ca o firma din portofoliul sau sa se ocupe de aceasta afacere: „Investitia pe care o fac prin castigarea licitatiei se amortizeaza in 100 de ani, dar nu-mi pasa”, spune Gigi Becali.

In urma cu o saptamana, Becali il avertiza pe Sorin Oprescu de faptul ca „nu poate sa faca nicio smecherie cu o anumita firma germana pentru administrarea stadionului. Consiliul General, unde eu am oameni, va vota pentru licitatie. Iar eu o sa particip, pentru ca stiu cel mai bine cum se administreaza un stadion, doar vin din fotbal”.

Care va fi rolul administratorului

Firma care va castiga licitatia pentru managementul „National Arena” trebuie sa valorifice potentialul arenei, prin incheierea de contracte privind organizarea de concursuri sportive, activitati culturale si educative, expozitii, activitati de divertisment, spectacole si concerte, dar si intretinerea propriu-zisa a stadionului. Din cate se pare, numai putin de sase firme din strainatate sunt interesate sa preia managementul noului stadion din Bucuresti. Firma castigatoare ar urma sa fie partenera a Primariei la profiturile obtinute de pe urma inchirierii arenei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
258 afisari

1 COMENTARIU

  1. ARENA NOUA COCHETA OK DA SCUMPA GIGI VREA EL MULTE DA POATE.SA SE IMPACE CU ARMATA MAI OK EL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger