AcasăRecomandariGigi tot mai crede in Steaua lui!

Gigi tot mai crede in Steaua lui!

Pe Gigi Becali nu-l mai leaga nimic altceva de Steaua decat banii investiti in echipa. Ieri, intr-o conferinta de presa, latifundiarul a declarat ca vrea sa cedeze formatia Ministerului Apararii Nationale, el fiind dispus sa demareze negocierile pentru achizitionarea clubului Petrolul Ploiesti.

Becali nu mai vrea sa investeasca in FCSB

„Daca o vor, le-o dau inapoi”, si-a inceput Gigi Becali discursul. In continuare, finantatorul FCSB a explicat in ce conditii lasa clubul CSA-ului: „Am luat Steaua pe locul 12 si cu 10 milioane paguba si o dau cu zero datorii. De fapt, nu cu zero datorii, o dau cu o luna neplatite salariile, adica a doua luna cand vine sa plateasca ei repede, ca sa vada cum e. Sa vina luna si sa plateasca 7-800 de mii, un milion aproape cu taxe. Sa-i doara!”. Chiar daca a incercat sa-l contacteze pe ministrul Mircea Dusa, Becali afirma ca n-a putut discuta cu seful Armatei: „L-am sunat pe ministrul Dusa, dar nu raspunde. E un om de mare calitate, dar, sa ma scuze, nu are putere. Ca sa fii ministru, trebuie sa ai putere. Pai, raspunde-i lui Becali, daca tot ai zis ca faci echipa. Ca asa, ca sa-si bati joc…”.
In decembrie, ICCJ a dat un verdict definitiv si irevocabil prin care CSA Steaua devine proprietara de drept a marcii „Steaua” (nume, culori, emblema, palmares). Becali nu este de acord cu hotararea magistratilor si sustine ca societatea sa detine istoria legendarei formatii din Ghencea.

S-a razgandit: acum vrea Petrolul!

Daca va ceda FCSB catre Armata, Gigi Becali este hotarat sa pastreze de la actuala sa formatie opt jucatori, dar si patru-cinci juniori. Cu acest lot restrans ar urma sa cumpere un alt club din Liga 1, dar musai unul finantat de o primarie locala. „Nu ma duc la Astra, am vorbit de Astra asa… Eu ma duc la primarie, unde sa dea primaria trei milioane si o sa mai bag si eu trei milioane din televizare si eu sa nu mai dau bani, sa bag un milion poate, pe an. Si sa ma duc in Liga Campionilor o data, sa iau 30 de milioane si dupa aia traiesc 20 de ani campioana in fiecare an, in Romania. Cel mai mult mi-ar placea Petrolul. Aproape de Bucuresti, 15.000 de fani la fiecare meci, zeu. Campion in fiecare an, Liga Campionilor cand vrea Dumnezeu”.

„Am adus 150 de milioane de euro in tara”

Clubul patronat de Gigi Becali se bazeaza pe venituri de 10 milioane de euro, bani care vor intra in conturi pana la 1 iulie 2016. Latifundiarul a explicat si cat de mult a contribuit el la bugetul statului roman prin taxele si impozitele platite: „Am 10 milioane de incasat, pana la 1 iulie 2016. Cum din ce? Gardos, Keseru, Sanmartean cu Szukala fac 1,5 milioane, 600.000 din drepturile de televizare, 1 milion de la sponsori, UEFA inca 1,2 milioane, ca am participat in cupele europene. Sunt zece milioane, siguri, siguri! Banii astia ii iau eu, ca dividende. Am adus 150 de milioane bani din Europa fara sa vand nimic din patrimoniul Romaniei, un teren, o cladire, ceva. I-am bagat in circuitul economic al Romaniei, am platit taxe si impozite de aproximativ 50 de milioane la statul roman”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger