AcasăRecomandariGigi sta la masa tratativelor cu Armata

Gigi sta la masa tratativelor cu Armata

Gigi Becali face un pas in spate in conflictul pe care il are cu Armata pentru brand-ul Steaua, reintrat in posesia CSA prin decizia definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Gigi Becali cedeaza in fata generalilor care conduc CSA Steaua

Presedintele Valeriu Argaseala a anuntat ca Gigi Becali va relua negocierile cu reprezentantii MApN pentru marca „Steaua”, pierduta in instanta de clubul latifundiarului. „Vor mai urma discutii intre noi si Clubul Sportiv al Armatei «Steaua». Nu am cum sa dau un pronostic despre sansele de a ajunge la un acord, dar vor mai fi discutii”, a declarat Valeriu Argaseala.
Initial, Gigi Becali refuzase orice fel de negociere cu Armata pentru dreptul de utilizare a marcii „Steaua”. Ca dovada ca nu avea de gand sa discute cu „generalii”, Becali a ordonat schimbarea siglei traditionale a Stelei si inlocuirea cu una noua. In tabara cealalta, sefii CSA au pornit procesul de evaluare a marcii „Steaua”, iar acum asteapta rezultatele inainte de a organiza o licitatie pentru acest brand.
Pe de alta parte, se spera ca echipa va avea din nou parte de sprijinul galeriilor, dupa cum a lasat sa se inteleaga Valeriu Argaseala: „Am discutat cu liderii de la Peluza Nord si ei au spus ca vor face o reevaluare a situatiei, asa ca vom mai purta discutii cu ei. Sa vedem daca vor reveni”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger