AcasăSPORTGigi spune ca va veni si ziua lui "Edi de la Gorj"...

Gigi spune ca va veni si ziua lui „Edi de la Gorj” la Steaua

Edi Iordanescu a mai antrenat Steaua in septembrie 2010. Dupa o victorie si o infrangere, a fost demis

Antrenorul Pandurilor a avut o replica fata de declaratiile facute de Laurentiu Reghecampf si Gigi Becali, privitoare la subiectul „Iordanescu jr. la Steaua”.

Edi Iordanescu a mai antrenat Steaua in septembrie 2010. Dupa o victorie si o infrangere, a fost demis

Cel supranumit mai nou „Edi de la Gorj” a precizat ca nu exista loc pentru speculatii. „Sunt implicat intr-un proiect care din fericire este de succes (n.r. proiectul Pandurii) si pe care il voi duce pana la final. Intr-o zi ma voi intoarce acasa, dar acea zi inca nu a venit! In vara, la finalul contractului, prima discutie va fi cu Tg.Jiu, cu oamenii care au crezut in mine in ciuda varstei de 36 ani. Exista si niste perspective extrem de interesante din strainatate, insa acestora le voi acorda atentie doar in momentul in care stabilitatea financiara nu-mi va mai oferi perspective la Pandurii. Nu exista decat o stea pe cer si aia e Steaua actuala. Intr-o zi o sa ma intorc acasa”, a transmis fiul selectionerului. Patronul Stelei declarase cu cateva ore in urma ca „Edi a demonstrat ca e antrenor si va fi la Steaua la un moment dat. Dar nu acum! Nu acum si nici la anul! El va antrena la Steaua. Ce sa-i spun lui Reghecampf despre sezonul viitor? Sa-i spun ceva ce stie deja, ca va ramane?”, a spus Becali. Tot miercuri, Reghecampf a precizat ca il amuza subiectul cu Iordanescu jr. la Steaua. Mai degraba il amuza teribil faptul ca va fi schimbat in aceasta vara.

Au incercat marea cu degetul?

Surse din preajma clubului Pandurii sustin ca, de fapt, zvonul potrivit caruia Eduard Iordanescu va fi „uns” antrenor la Steaua in aceasta vara, in locul lui Laurentiu Reghecampf, ar fi fost „azvarlit” pe piata chiar de presedintele Pandurilor, Narcis Raducan, iar Edi n-ar fi deloc strain de acest demers. Raducan, impreuna cu tehnicianul echipei din Tg.Jiu, ar fi urmarit sa vada care va fi reactia lui Gigi Becali, cei doi fiind nemultumiti ca situatia de la clubul gorjean este din ce in ce mai proasta. Culmea este ca primul care a avut o reactie dupa aparitia acestui zvon in presa a fost chiar Narcis Raducan, care a subliniat ca nu-i da voie lui Iordanescu jr. sa plece de la Tg.Jiu.

author avatar
National
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger