AcasăSPORTGigi spera sa iasa din inchisoare de Craciun

Gigi spera sa iasa din inchisoare de Craciun

Gigi Becali

Gigi Becali a fost transferat, ieri dimineata, de la Penitenciarul Jilava la Poarta Alba, reprezentantii unitatii de detentie din judetul Constanta declarand ca acesta va sta tot la sectia de la Valea Seaca, dar va avea regim deschis, si nu semideschis, ca pana acum.

Gigi Becali spera sa revina cat mai repede langa familie

Avocatul Daniel Ionascu a declarat ca Becali a fost preluat in jurul orelor 5 dimineata de la Jilava pentru a fi dus la Poarta Alba, unde isi ispaseste pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare. Ionascu a precizat ca patronul clubului Steaua ar urma sa revina la Penitenciarul Jilava pe 13 ianuarie, cand are termen in procesul in care reprezentantii Penitenciarului Jilava au contestat in instanta decizia judecatorului delegat privind executarea pedeapsei in regim deschis. La sectia de la Valea Seaca a Penitenciarului Poarta Alba, aflata in comuna Valu lui Traian, pot fi executate pedepsele atat in regim semideschis, cat si deschis.

Pavel Abraham, un alt avocat al omului de afaceri, a declarat ca regimul deschis de detentie nu ii permite lui Gigi Becali sa mearga acasa, dar poate desfasura activitati in interesul penitenciarului in afara unitatii. Becali ar putea, spre exemplu, sa execute servicii de paza a detinutilor, in foisoarele inchisorii, sau chiar sa supravegheze detinutii iesiti la munca in afara penitenciarului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger