AcasăSPORTGigi se baga peste madam Smorodskaya: il vrea pe Marica

Gigi se baga peste madam Smorodskaya: il vrea pe Marica

Marica a parasit VfB Sttutgart dupa patru ani

Finantatorul Stelei i-a transmis managerului general, Mihai Stoica sa deschida negocierile cu fostul atacant de la VfB Stuttgart.

Ciprian Marica a devenit jucator liber de contract dupa ce si-a reziliat, marti, intelegerea cu gruparea din 1.Bundesliga. ”Poate vrea sa joace sase luni sau un an la noi, iar apoi sa plece in strainatate. Adica sa-l lasam liber la oferta, sa se vanda singur. Asta, daca e baiat destept. Sa ma sune pe mine sa-l invat cum sa faca!”, a precizat Gigi Becali, intr-o discutie telefonica avuta cu MM Stoica.

Lokomotiv ii ofera un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon

Gigi Becali vrea sa-si ia varf de nationala
Marica are o oferta tentanta din partea Olgai Smorodskaya

Totusi, presa rusa scrie ca atacantul in varsta de 25 de ani ar putea ajunge din nou in spatiul ex-sovietic. Dupa experienta de trei sezoane la Sahtior Donetk (2004-2007), Marica ar putea semna cu Lokomotiv Moscova, grupare care ocupa locul 8 dupa primele 16 etape ale stagiunii.

Marica a parasit VfB Sttutgart dupa patru ani

Noul antrenor al moscovitilor este portughezul Jose Couceiro – fost selectioner al Lituaniei in dezastrul tricolorilor de la Cluj, scor 0-3, in septembrie 2008 – iar presedintele Olga Smorodskaya doreste un retur de campionat perfect, cu atacarea titlului, desi intre Lokomotiv si liderul TSKA Moscova exista o diferenta de 12 puncte. Romanul este momit cu un salariu de 2,5 milioane de euro pe an, fara bonusuri.

 

 

author avatar
eNational
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger