AcasăSPORTGigi prefera Provincia

Gigi prefera Provincia

Gigi nu vrea sa revina pe arena din Ghencea

„Ultrasii” Stelei au interzis la partidele „ros-albastrilor”. Lui Gigi Becali ii place atmosfera care se creaza la partidele disputate in afara Bucurestilor, fara suporterii obisnuiti sa stea la peluzele din Ghencea.

Gigi nu vrea sa revina pe arena din Ghencea

In urma cu doua saptamani, „National” nota faptul ca lui Gigi Becali ii convine ca Steaua sa-si dispute partidele considerate pe teren propriu in Provincie, acolo unde finantatorul e adulat de toti spectatorii. Dupa Constanta, si la Ploiesti, duminica seara, europarlamentarul a fost primit cu aplauze, asta in conditiile in care galeria Stelei n-a fost prezenta la meciul cu Universitatea Cluj. Ieri, Gigi Becali le-a transmis „ultrasilor” din Ghencea sa stea departe de orice stadion pe care va juca echipa antrenata de Ronny Levy: „Mie imi place ca suporterii sa se manifeste precum in Anglia. Imi place sa cante galeria, normal.

Dar, cand am pierdut campionatul in lupta directa cu CFR Cluj, l-am pierdut din cauza suporterilor. Nu ma intereseaza ca galeria nu va face deplasarea la Cluj pentru duelul cu TSKA. Eu chiar ii rog pe ultrasi, daca iubesc echipa, sa stea acasa in fata televizorului si sa lase jucatorii in pace, sa nu distruga si formatia asta”. Pentru a arata ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu bucurestenii, Gigi Becali a decis ca biletele pentru confruntarea din Europa League, cu TSKA Sofia, sa nu fie comercializate in Capitala. Meciul se joaca joi seara, la Cluj, iar tichetele vor fi vandute doar in orasul din Dealul Feleacului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger