AcasăSPORTGigi nu gaseste cumparator pentru Bentley-ul reparat cu ranga

Gigi nu gaseste cumparator pentru Bentley-ul reparat cu ranga

Gigi Becali s-a falit intodeauna cu masina pe care o detine

Dupa ce a platit aproape 800.000 de euro pe doua limuzine “purtate”, finatatorul Stelei intentioneaza sa rupa gura targului cu o masina facuta special pentru el.

Gigi Becali s-a falit intodeauna cu masina pe care o detine

Finantatorul „ros-albastrilor” este pe cale sa “marite” si a doua bijuterie pe patru roti pe care o are in proprietate, asta dupa ce a dat sotilor Borcea, drept cadou de nunta, limuzina Rolls Royce in valoare de  300.000 de euro. Gigi Becali a cerut reprezentantei din Romania o revizie totala pentru limuzina Maybach pe care o detine, dupa ce a constatat intr-o buna zi ca aceasta nu mai vrea sa porneasca. Mecanicii de la Mercedes s-au deplasat la locuinta clientului din Pipera si au descoperit ca necazul era de la bateria care se descarcase.

Isi va comanda o limuzina personalizata

Gigi Becali incercand sa repare Maybach-ul

Pentru celebrul Maybach 62 reperand indreptat candva cu ranga, Becali a platit in 2005 aproximativ 500.000 de euro. El a avut mai multe probleme cu masina, dar si cu reprezentantii companiei germane, care l-au acuzat pe latifundiar ca strica imaginea Maybach. Acum, Gigi doreste sa scape de faimoasa masina, cerand pe ea 150.000 de euro. Pe viitoare limuzina, europarlamentarul este gata sa cheltuie chiar si 1 milion de euro, dupa modelul miliardarului Dan Grigore Adamescu. Acesta si-a comandat un Maybach personalizat, poleit cu aur.

author avatar
Sebastian Stan
2.311 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine sa o vrea mascariciule ,dupa ce ai conduso tu! Tu in viata ta nu ai mers decat pe magar; asa ca mai bine cumpar de la un incepator ca e mai sigur ,ciobane. Si voi gaz idioti ne mai plictisiti mult cu semianalfabetul asta…La facut Vadim Euro-parlamentar…CIRCARUL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger