AcasăSPORTGigi negociaza cu Pinalti pentru meciul cu Twente

Gigi negociaza cu Pinalti pentru meciul cu Twente

Arena "Ceahlaul" indeplineste toate conditiile pentru a organiza meciuri in cupele europene

Planul de a disputa partida tur din Europa League cu Twente pe „National Arena” a intrat in impas, iar Steaua isi cauta stadion care sa indeplineasca normele UEFA.

Arena "Ceahlaul" indeplineste toate conditiile pentru a organiza meciuri in cupele europene

Problemele cu gazonul de pe „Arena Nationala” nu s-au rezolvat, iar oameni din conducerea FRF au atentionat FC Steaua ca va trebui sa-si caute alt stadion pentru disputarea 16-imilor Europa League. In cazul calificarii in „optimi”, Steaua a primit deja acceptul diriguitorilor de la „Cluj Arena” pentru disputarea partidelor, dar meciul cu Twente Enschede a ramas in aer. Pentru a nu fi descoperiti in cazul unui refuz din partea clujenilor, Gigi Becali a negociat direct cu Gheorghe Stefan, pentru a juca turul cu olandezii pe arena de sub Pietricica.

Cristi Tanase are doua marcate pentru Steaua in acest sezon

Stelistii n-au renuntat nici la ideea revenirii pe Ghencea, dar acest lucru nu este posibil decat dupa achitarea datoriei catre MApN, in valoare de 600.000 de euro. Steaua are programata partida de „acasa” cu Twente pe 16 ferbruarie 2012.

McLaren, numit oficial

Steve McLaren a fost numit de ieri in functia de antrenor principal al olandezilor de la Twente, iar stelistii il vor reintalni pe cel care le-a distrus visul finalei Cupei UEFA in 2006. Din lotul actual al Stelei nu mai exista niciun jucator de atunci, doar cativa membri ai staff-ului tehnic fiind pe banca la cosmarul de pe Riverside.

author avatar
Sebastian Stan
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger