AcasăSPORTGigi muta Pandurii la Bucuresti

Gigi muta Pandurii la Bucuresti

Gigi Becali si-a facut planul pentru returul campionatului

Dupa ce in trecut i-a transferat pe Chiriches, Pintilii, Matei, Stanca, Martinovic si Parvulescu, Steaua a pus ochii pe inca trei fotbalisti de la Tg.Jiu. In plus, stelistii s-au inscris si la masa credala din Giulesti.

Gigi Becali si-a facut planul pentru returul campionatului

Patronul Stelei a revenit cu forte proaspete dupa pauza impusa de alegerile parlamentare. Finantatorul liderului Ligii 1 a dat publicitatii planul de intarire al lotului din Ghencea pentru aceasta iarna. Problemele de pe benzile laterale ale defensivei vor fi “astupate” cu Marian Pleasca (Pandurii), Vladimir Bozovic si Rui Duarte (ambii Rapid). Pentru cel din urma, Gigi Becali a pregatit niste clauze speciale, fiind de notorietate faptul ca portughezul isi prelungeste in mod regulat vacantele.

ALEXANDRU MAXIM

“Cu Rui Duarte am vorbit si i-a spus ca aici e Steaua! O sa ia amenda 10.000 de euro pentru fiecare zi in care intarzie si 5.000 de euro pentru fiecare ora de intarziere la antrenamete”, a declarat Becali. Alte doua nume pe care Steaua a pus ochii sunt mijlocasii Pandurilor, Alexandru Maxim si Claudiu Voiculet.

CLAUDIU VOICULET

In alta ordine de idei, pentru ultima etapa disputata in 2012, echipa lui Laurentiu Reghecampf se va deplasa la Cluj unde va infrunta o echipa a rezervelor. In lotul “sepcilor rosii” sunt mari probleme de efectiv, mai ales ca ieri, Paulinho si Cleiton si-au reziliat contractele, iar Nastasie si Lupu au revenit in Ghencea, celor doi expirandu-le imprumutul de la trupa bucuresteana.

MARIAN PLEASCA

Dos Santos este suspendat, pentru cumul de cartonase, iar golgeterul Dinu are probleme medicale. “Voi lua cativa juniori in lot”, a declarat Marius Popescu, antrenorul lui „U”.

author avatar
Sebastian Stan
1.022 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger