AcasăSPORTGigi l-a pus la colt pe Mateut!

Gigi l-a pus la colt pe Mateut!

Gigi Becali nu-l mai vrea aparator pe Gheorghe Mateut

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru doua saptamani deciziile in „Dosarul Valiza” si „Dosarul Transferurilor”. In prima speta, tensiunea l-a facut pe Gigi Becali sa-si faca aparatorul incompetent.

Gigi Becali nu-l mai vrea aparator pe Gheorghe Mateut

Ieri, verdictul in afacerea transferurilor a fost amanat pentru data de 20 martie, astfel ca judecatorii au trecut la „Dosarul Valiza”. Gigi Becali a luat loc in boxa acuzatilor, patronul Stelei fiind sigur ca isi va recupera banii retinuti de DNA.

Gheorghe Mateut

Pledoaria procurorului l-a surprins pe inculpat, trimisul DNA solicitand pentru finantatorul ros-albastrilor o pedeapsa de 4 ani pentru dare de mita si 2 ani pentru fals in inscrisuri. Totodata, procurorul a solicitat instantei ca statul sa retina definitiv cele 1,7 milioane euro. Aparatorul lui Gigi Becali, avocatul Gheorghe Mateut, a afirmat in fata judecatorilor ca nu exista probe incriminatorii. A fost momentul in care pe latifundiarul din Pipera l-au ajuns nervii. Becali a cerut instantei sa nu-l mai asculte pe avocat: „Domnul avocat spune numai prostii!”, a tunat patronul Stelei. Pe undeva, reactia lui Gigi Becali a fost una fireasca, avand in vedere faptul ca avocatul Gheorghe Mateut se ocupa si de inculpatul Sorin Apostu, fost primar al Clujului, iar acesta din urma zace in arest patru luni, „nevinovat” fiind. Sentinta in dosarul „Valiza” va fi data tot pe 20 martie.

author avatar
Sebastian Stan
1.470 afisari

1 COMENTARIU

  1. DOVADA MAI ELOCVENTA DECAT ASAT NICI CA EXISTE SI DACA NICI ACUM NU VA FI PEDEPSIT JAVRA ASTA INSEAMNA CA NIMIC NU MAI SE MAI FACE CORECT IN TARA ASTA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger