AcasăSPORTGigi il anunta pe Radoi, Galca asteapta „cascavalul”

Gigi il anunta pe Radoi, Galca asteapta „cascavalul”

Galca urla ca vrea sa ramana, Becali si Radoi fac planul pentru Liga Campionilor

Chiar daca a readus echipa pe primul loc, Costel Galca a fost „demis” in direct la televizor de Gigi Becali, imediat ce s-a incheiat partida cu FC Botosani.

Galca urla ca vrea sa ramana, Becali si Radoi fac planul pentru Liga Campionilor

Fara sa-i pese ca se da iar in spectacol, latifundiarul l-a felicitat pe Mirel Radoi pentru ca va antrena echipa in Liga Campionilor. „Finule, te sun eu in 5 minute! Hai ca sa antrenezi in grupele Ligii Campionilor!”, i s-a adresat Becali lui Mirel Radoi, care il intrerupsese cu un telefon in timp ce dadea declaratii presei. Si inaintea meciului, cand a sosit la Arena Nationala, patronul Stelei il prezentase pe Radoi drept viitorul antrenor din Ghencea: „Sa vedem, este posibil sa vina Mirel. E adevarat ca am vorbit in aceste zile. Radoi nu vine ca jucator, antrenor o sa fie! Ati aflat acum, ce vreti mai mult?!”.
Nu-i exclus ca „aroganta” pe care i-a facut-o lui Costel Galca sa-l coste pe Gigi Becali. La conferinta de presa, tehnicianul a anuntat ca nu vrea sa plece de la echipa, el dorindu-si sa mai continue si in sezonul urmator la Steaua. Intrebat ce planuri are daca va cuceri titlul, Galca a raspuns: „Normal ca iti doresti sa ramai. Am castigat Cupa Ligii, suntem favoriti la titlu, dar totul depinde de meciul de la Iasi. Nu vreau sa anticipez nimic. Mai avem un meci, vom vedea. Viitorul meu depinde de meciul de la Iasi. Eu vreau sa raman”. Chiar daca Gigi Becali nu ii va prelungi angajamentul, Costel Galca nu va parasi Steaua cu mana goala. Pentru castigarea titlului, are promisa o prima de 500.000 de euro, clauza de performanta stipulata in contract.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger