AcasăSPORTGigi face pe viteazul: "Ajax? Accesibil!"

Gigi face pe viteazul: „Ajax? Accesibil!”

Becali crede ca Steaua are prima sansa cu Ajax

Liderul Ligii 1 va infrunta campioana Olandei in 16-imile Europa League. In cazul unei calificari, urmatorul adversar al Stelei va fi, cel mai probabil, Chelsea Londra.

Becali crede ca Steaua are prima sansa cu Ajax

Patrick Kluivert, omul cu „bilele” pe Nyon, n-a fost prea darnic, ieri, cu echipa din Ghencea. Olandezul a harazit Stelei un adversar chiar din tara sa. Dupa ce a aflat ca Steaua va infrunta Ajax Amsterdam in 16-imile Europa League, Gigi Becali a declarat ca nu se sperie de forta „lancierilor”: „Mie mi se pare un adversar accesibil. Am avut noroc! Nu mai e Ajax-ul de pe vremuri. Are media de varsta de 21 de ani, dar cat de valorosi pot fi copiii aia?!”.

Formatia antrenata de Frank de Boer a castigat campionatul in sezonul trecut, ajungand in Europa League  dupa ce a terminat pe locul 3 intr-o grupa de Champions League in care au mers mai departe Borussia Dortmund si Real Madrid. Dupa 17 runde disputate inm Eredivisie, Ajax ocupa locul trei, la un punct in spatele formatiilor PSV Eindhoven si Twente Enschede. Vedetele „lancierilor” sunt Miralem Sulejmani, Ryan Babel, Christian Eriksen sau Christian Poulsen. Steaua va juca prima partida in deplasare, urmand ca meciul decisiv sa se dispute pe un „National Arena” arhiplin. Daca Steaua se va califica mai departe, adversarul urmator va fi cel decis de dubla Sparta Praga – Chelsea Londra, echipa engleza fiind detinatoarea Ligii Campionilor. Celelate partide din 16-imile Europa League, care vor avea loc pe 14 si 21 februarie, sunt: BATE Borisov – Fenerbache, Levante – Olympiakos Pireu, Zenit St.Petersburg – FC Liverpool, Dinamo Kiev – Bordeaux, Bazer Leverkusen -Benfica, VfB Sttutgart – Genk, Atletico Madrid – Rubin Kazan, FC Basel – Dnipro, Anji – Hannover, Borussia M’gladbach – Lazio, Tottenham – Olympique Lyon si Napoli – Viktoria Plzen.

author avatar
Sebastian Stan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger