AcasăSPORTGigi Becali va fi aparat de un fost judecator la ICCJ!

Gigi Becali va fi aparat de un fost judecator la ICCJ!

Finantatorul clubului Steaua si-a angajat un avocat respectat in Baroul Bucuresti. Sofica Dumitrascu si-a cladit faima de-a lungul anilor in calitate de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie!

Gigi Becali spera ca va obtine eliberarea conditionata cu ajutorul Soficai Dumitrascu

Convins ca „armata” de avocati cu care a defilat pana acum in fata magistratilor n-a impresionat pe nimeni, Gigi Becali a apelat la un nume cu adevarat greu din sistem. Ca judecator la ICCJ, Sofica Dumitrascu a facut parte din completele care i-a trimis in spatele gratiilor, printre altii, pe Adrian Nastase si Relu Fenechiu, insa tot ea este cea care l-a eliberat din inchisoare (aprilie 2006), pe motive medicale, pe controversatul Omar Hayssam; la scurt timp, sirianul a fugit din tara, provocand unul dintre cele mai mari scandaluri din ultimii 20 de ani.

Sofica Dumitrascu

„In primul rand, suntem rude, deci Gigi Becali nu m-a convins in niciun mod. In al doilea rand, ma intereseaza situatia lui. E foarte dificil, mai ales ca plec de pe pozitia de pe care am plecat”, a confirmat Sofica Dumitrascu inceperea colaborarii cu patronul clubului Steaua.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger