AcasăRecomandariGigi Becali, tun de 15 milioane de euro

Gigi Becali, tun de 15 milioane de euro

Chiar si cu o echipa nationala ajunsa ciuca batailor, Steaua continua sa fie un nume atractiv pe piata transferurilor. Iar asta nu poate decat sa-l bucure pe Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei isi face calculele pentru aceasta vara. Poate strange pana la 15 milioane de euro daca finalizeaza cu bine negocierile pentru cele 4 „perle” din lot: Alexandru Chipciu, Fernando Varela, Nicusor Stanciu si Hamroun.

Conform presei belgiene, septarul Stelei este dorit de Anderlecht Bruxelles. Trei milioane de euro ar fi oferta facuta de conducerea lui Anderlecht pentru Chipciu, suma cu care Gigi Becali a fost, deja, de acord. Intre cele doua parti mai raman de pus la punct mici detalii, referitoare la numarul ratelor in care vor plati belgienii suma de transfer. „Pe Chipciu il dau imediat”, a declarat latifundiarul din Pipera. Culmea este ca Steaua si Anderlecht Bruxelles se pot intalni in preliminariile Ligii Campionilor, cu internationalul roman in tricoul mov al belgienilor.

Cea mai mare oferta de transfer a venit, insa, pe numele mijlocasului Nicusor Stanciu si a fost facuta de gruparea franceza Lorient. Sase milioane de euro, bani platibili in doua transe, dupa cum noteaza presa din Hexagon! „M-a intrebat Ana Maria Prodan daca il dau pe Stanciu cu sase milioane, la Lorient. Am zis ca da, il dau! Fiecare isi apara marfa lui. Eu nu vreau sa-l vand. Facem negocieri la televizor? Eu trebuie sa-mi laud marfa mea. Poate va pleca gratis, poate pe cinci milioane. Poate peste doua luni spun 15, acum spun 6! Daca intram in Liga Campionilor, joaca bine si da cateva goluri, atunci cer 15 milioane”, a comentat Becali interesul pentru vedeta Stelei.

Gigi Becali poate incasa bani frumosi si de pe urma strainilor Hamroun si Varela. Ambii sunt doriti de doua cluburi din Qatar. Pentru algerian, Steaua a cerut trei milioane de euro, in timp ce pretul lui Varela se ridica la doua milioane Din cate se pare, negocierile sunt foarte avansate, fiind sanse mari sa se ajunga la un acord in zilele ce urmeaza.

Top transferuri in mandatul lui Becali

  • Vlad Chiriches la Tottenham (2013): 9,5 milioane euro
  • Florin Gardos la Southampton (2014): 6,8 milioane de euro
  • Bogdan Stancu la Galatasaray (2011): 5.7 milioane euro
  • Mirel Radoi la Al-Hilal (2009): 5 milioane euro
author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger