AcasăSPORTGigi Becali si Dinu Gheorghe au batut palma. Copos le-a pus barul...

Gigi Becali si Dinu Gheorghe au batut palma. Copos le-a pus barul la dispozitie!

Dat ca sigur la Rapid, Dinu Gheorghe ajunge, in cele din urma, la rivala din Ghencea. George Copos nu crede acest zvon, dar Gigi Becali s-a intalnit aseara cu alesul sau, iar mutarea a devenit una oficiala.

George Copos si Dinu Gheorghe au incheiat colaborarea in urma cu sase luni

Ieri in jurul pranzului, in Liga 1 a fost detonata bomba: Dinu Gheorghe a fost invitat sa devina noul manager general al Stelei si a acceptat. „Nu comentez nimic, veti vedea!”, a precizat, initial, boss-ul „ros-albastrilor”.

Gigi Becali il atrage pe Dinu Gheorghe spre Steaua

Spre seara, latifundiarul s-a vazut cu „Vama” la hotelul lui Copos si partile au batut palma. Oricum, Dinu Gheorghe nu mai dorea sa mai auda niciodata de Giulesti. Apropiatii acestuia sustin ca fostul presedinte al feroviarilor s-ar fi declarat dezgustat de atmosfera exista la echipa, mentionand ca el a construit o formatie capabila sa castige titlul, iar acum vede cum caruta se rastoarna. Daca duminica seara era decis 99% sa refuze propunerea de a reveni la Rapid, luni, Dinu Gheorghe bifase procentul de 100%.

Gigi: „Dinu imi va da raportul numai mie”

In ultimele ore, Gigi Becali i-a facut un marcaj strict lui Dinu Gheorghe. Duminica seara, cei doi au discutat telefonic, iar negocierile s-ar fi finalizat cu acceptul verbal al fostului presedinte rapidist. Aseara, inaintea jocului Steaua – Gaz Metan, Gigi Becali si Dinu Gheorghe s-au intalnit la Hotelul Hilton din Bucuresti, locatie detinuta de George Copos. Finantatorul Rapidului le-a pus celor doi la dispozitie chiar si „english bar-ul” din interior. Ulterior, Becali a facut un anunt important pentru suflarea stelista: „Este oficial, l-am luat pe Dinu Gheorghe la Steaua. Este noul director executiv al clubului, manager sportiv. Am OK-ul tuturor din club. El imi va da raportul numai mie”, a spus finantatorul celor din Ghencea.

Puteri depline pe linie sportiva

La Steaua, Dinu Gheorghe va fi numarul 1 in cadrul clubului pe linie sportiva, peste Teia Sponte si Valeriu Argaseala. De la transferuri de jucatori si pana la alegerea staff-ului tehnic, totul se va face doar cu aprobarea noului director executiv desemnat de Gigi Becali. Este oferta pe care Dinu Gheorghe o astepta, el neavand una similara si din partea lui George Copos, patronul Rapidului neputand sa-l retrogradeze din functia de presedinte pe Constantin Zotta, de vreme ce abia l-a readus in Giulesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger