AcasăRecomandariGigi Becali se tine de cuvant: „Dream Team” cu Momcilovici

Gigi Becali se tine de cuvant: „Dream Team” cu Momcilovici

Toata spuma Ligii 1 este pe lista de transferuri intocmita de Gigi Becali personal. In cautarea celui mai bun fundas stanga, latifundiarul s-a oprit asupra sarbului Marko Momcilovici.

Momcilovici este cel mai bun fundas pe care l-a gasit Gigi Becali

Nu stim prin ce calitati, dar cert e ca aparatorul Pandurilor l-a impresionat pe Becali, care a platit in schimbul sau 250.000 de euro.
„Momcilovici e jucatorul pe care l-am vrut de la inceputul sezonului, l-a cerut chiar si Mirel Radoi. E un jucator bun si oricum trebuia sa-l inlocuim pe Guilherme. L-am readus si pe Parvulescu, a zis Reghecampf ca-l vrea. Eu am zis ca i-l aduc, daca el il vrea si e finul lui… Desi nu cred ca o sa joace niciodata la noi. Pe Momcilovici stiam sigur ca-l iau, ca nu era o suma asa mare. Am cedat eu si am acceptat sa dau 250.000”, a povestit Becali. Marko Momcilovici (28 de ani) va primi 100.000 de euro la semnatura si va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.
Referitor la tratativele cu Astra Giurgiu pentru „vedetele” Budescu si Enache, Gigi Becali a explicat ca nu are nicio noutate. Din cate si-a dat seama patronul Stelei, liderul campionatului nu doreste sa vanda la Steaua niciun jucator: „Cu Astra, ba e asa, ba e altfel. Luni am vorbit de 25 de ori la telefon cu toti oamenii de acolo, dar a ramas ca ei. Au zis ca vor 1,7 milioane pe Budescu si Enache, plus 300.000 de euro daca intram in Liga Campionilor. Le-am zis ca le dau banii, ca voiau si baietii sa vina la Steaua, dar apoi iar s-au razgindit. Mi-au zis ca au nevoie de inca un ok de la Niculae si nu stiu ce altceva. Am ajuns de 5-6 ori la un acord, dar mereu s-au razgandit. Cred ca urmaresc sa-i vanda in alta parte”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger