AcasăSPORTGigi Becali se retrage de la Steaua!

Gigi Becali se retrage de la Steaua!

Becali va fi inlocuit in fruntea FCSB de nepotul sau, Vasile Geambazi

Soc in fotbalul romanesc dupa ultimele declaratii facute de selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei. Mirel Radoi da ca sigura vestea retragerii din fotbal a nasului Gigi Becali, finantatorul FCSB. „Cred ca va intra in concediu”, zice fostul international.

Becali va fi inlocuit in fruntea FCSB de nepotul sau Vasile Geambazi

In opinia lui Mirel Radoi, viitorul patron al Stelei va fi Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali si actualul actionar majoritar al Academiei FCSB. Retragerea latifundiarului e pricinuita de inaintarea in varsta, dar si de dorinta familiei, sustine olteanul: „Cred ca Becali va incepe sa isi ia un concediu mai lung cu familia. A facut destui bani, acum mai trebuie sa ii si cheltuiasca. Are o familie frumoasa, e pacat sa stai si sa-ti consumi toate energiile la fotbal, mai ales la varsta asta”.

Geambazi, „un tip destul de echilibrat”

Selectionerul Romaniei Under 21 il cunoaste foarte bine pe Vasile Geambazi, cel care a facut o treaba excelenta la academia din Berceni a „ros-albastrilor”. Despre viitorul patron al Stelei, Mirel Radoi sustine ca „e un tip destul de echilibrat, putin mai linistit ca Gigi Becali. Drept dovada, academia pe care a facut-o, baza sportiva din Berceni, care este initiata tot de el. Deja se vad lucrurile bune la Academie, sunt peste 30 de jucatori cumparati, copii pentru care s-au platit sume importante de bani”. Mai mult, ca dovada a pasiunii pentru fotbal, Radoi afirma ca Vasile Geambazi „participa la toate meciurile de la juniori, merge prin toate orasele, e destul de implicat. Bravo lui, a inteles ca trebuie urmat exemplul lui Gica Hagi. Cred ca ar fi omul potrivit la Steaua, e mai echilibrat, genul de patron care si-ar lasa antrenorul sa lucreze. Da, sunt convins ca in cativa ani ii poate lua locul lui Gigi Becali”.

Si CSA isi schimba proprietarul

Nu doar FCSB se pregateste sa-si schimbe patronatul, la fel si CSA Steaua. Echipa din Liga a 4-a va avea un viitor grandios, este de parere Mirel Radoi, cel care da ca sigura implicarea unui puternic om de afaceri in viata formatiei pregatite de Marius Lacatus. „Eu am fost la cateva discutii cu cei de la CSA Steaua si cu suporterii, in momentul in care am antrenat FCSB. Am fost primit foarte bine, dar mi-am dat seama ca niciuna dintre parti nu isi dorea cu adevarat o impacare. Propunerea mea a fost sa oferim o suma de bani, sa zicem 10 milioane de euro, care sa fie platita in decursul a cativa ani, in transe, catre CSA. Inca de atunci exista un plan bine stabilit, se stia omul care urmeaza sa preia echipa in momentul in care va ajunge in Liga a 2-a. Nu pot sa-i spun numele, nu ar fi corect”. In chestiunea proiectului initiat de Armata, Radoi crede ca CSA Steaua poate avea un viitor stralucit, cu conditia sa promoveze succesiv pana in prima liga: „Proiectul lor este realizabil. Deja o parte dintre suporteri s-au dus spre CSA si cred ca, in momentul in care echipa va ajunge in Liga 1 si va juca pe Ghencea,  toti stelistii vor migra catre acea formati. Totul e ca, din punct de vedere sportiv, sa aiba realizari, sa ajunga pana in Liga a 2-a”.

 

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
713 afisari

2 COMENTARII

  1. Tu esti un invingator! Sistem eficient! Nu ai nimic de pierdut! De ce sa nu profiti acum? O sansa unica in viata! Cel mai bun film la Hollywood! Un film unic! Castiga si tu bani! Incredibil! Hollywood va face un film bun! Solicita acum detalii la adresa de email stefy.stefy111@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger