AcasăSPORTGigi Becali: "Schimb o suta de antrenori cand vreau eu!"

Gigi Becali: „Schimb o suta de antrenori cand vreau eu!”

Gigi Becali

Finantatorul Gigi Becali a declarat, marti, ca nu a incercat sa-l convinga pe Ilie Stan sa ramana la Steaua si a subliniat ca i-a multumit tehnicianului ca acum nu mai lupta pentru titlu cu Dinamo si Rapid, ci doar cu CFR Cluj, precizand totodata ca poate schimba si o suta de antrenori daca vrea.

Gigi Becali

„A plecat cu tot staful, a zis ca atat a putut sa faca. Nu am incercat sa-l conving sa ramana. Schimb o suta de antrenori cand vreau eu. Atat timp cat sunt corect, schimb in fiecare saptama cate unul. Am luat prima fotbalistilor si vreau sa castig campionatul. I-am multumit lui Stan pentru ca nu ma mai bat cu Dinamo si Rapid, ci doar cu CFR. Dar pana aici a putut. Stan mi-a zis ca-i multumit ca are Steaua in palmares si ca vrea sa plece in strainatate. Cel mai mult m-a deranjat ca l-a folosit pe Chiriches fundas dreapta. Mi-a facut in oftica”, a afirmat Becali.

El a mentionat ca tehnicianul Mihai Stoichita va veni la echipa impreuna cu secunzii Mihai Teja si Mihai Stoica. „Ca antrenor de portari l-am vrut pe Nae si nu l-am gasit”, a precizat Becali.

Ilie Stan a renuntat la conducerea tehnica a Stelei, marti dimineata, dupa o discutie de 40 de minute, la imobilul finantatorului stelist din Aleea Alexandru. Dupa alte 40 de minute, la intalnirea cu Gigi Becali a venit si Mihai Stoichita, acolo aflandu-se si fostul presedinte stelist, Mihai Stoica.

author avatar
Ciprian Purice
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger