AcasăSPORTGigi Becali, sabotat chiar de MM?

Gigi Becali, sabotat chiar de MM?

Cu o echipa spulberata de Manchester City si imaginea terfelita de fanii lui Dinamo, Gigi Becali a avut, poate, cea mai neagra saptamana ca patron al Stelei. Una incheiata in aceeasi nota – doar 1-1 in derby-ul fotbalului romanesc.

Spre deosebire de alti ani, latifundiarul chiar a investit serios in transferuri vara asta, dar rezultatele tot intarzie sa apara. Insa acum nu ne vom referi la Laurentiu Reghecampf si poticneala sa in a gasi o formula potrivita pentru lotul avut la dispozitie. Atentia noastra se indreapta spre Mihai Stoica, despre care umbla vorba ca n-ar fi tocmai strain de povestea coregrafiei dinamoviste.

„Cainii” se lauda ca insusi MM ar fi fost cel care a insistat pe langa Becali pentru angajarea „specialistilor” olandezi! „Ca sa ajungem la Gigi, ne-am folosit chiar de MM, care, dupa ce a vazut coregrafia pe care vrem sa o facem, a pus o vorba buna la «razboinicul luminii»”, este varianta prezentata intr-un cerc de prieteni de „ultrasii” dinamovisti. Din cate se pare, Stoica ar fi insistat pe langa Becali asupra faptului ca, printr-o astfel de coregrafie (celebrarea a 30 de ani de la momentul Sevilla ’86) s-ar da o palma tuturor celor care zic ca FCSB nu are nimic in comun cu legendara echipa Steaua (campioana Europei acum 30 de ani).

Extraordinara lovitura de imagine sperata de stelisti s-a dovedit a fi un esec total. La inceputul  meciului cu Manchester City, intreaga tribuna a doua de pe Arena Nationala a fost colorata in alb si rosu, cu mesajul „Doar Dinamo Bucuresti”. Umilinta Stelei a facut inconjurul lumii, presa de pe mapamond notand reusita „cainilor” drept o premiera in istoria duelurilor dintre marile galerii.

Nu e prima data cand o comite

Relatia dintre Gigi Becali si Mihai Stoica este una excelenta in prezent, insa nu tot timpul a fost asa. In 2007, MM a fost alungat din Ghencea deoarece Becali l-a banuit ca si-a insusit bani din transferurile jucatorilor adusi la Steaua. „A facut ceva ce putea periclita viitorul familiei mele”, a fost singurul comentariu public facut la vremea aceea de latifundiar. Apoi, in 2011, MM a platit a doua oara, de acum pentru lipsa rezultatelor.

author avatar
National
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger