AcasăSPORTGigi Becali risca sa piarda marca "Steaua"

Gigi Becali risca sa piarda marca „Steaua”

Procesul privind anularea mărcii Steaua începe în 13 septembrie la Tribunalul Bucureşti, acţiunea fiind declanşată de Clubul Sportiv al Armatei, care nu este de acord ca sigla simbol a clubului să fie cesionată unei grupări private. Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua cere judecătorilor Tribunalului Bucureşti anularea mărcii Steaua, aflată din anul 2004 în proprietatea societăţii Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

„Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti nu este de acord ca sigla-simbol a clubului, ca reprezentant al Ministerului Apărării Naţionale, care a făcut nume şi renume în arena sportivă internă şi internaţională de-a lungul a 58 de ani de activitate sportivă, să fie cesionată abuziv şi nelegal unei grupări private, chiar dacă ea se numeşte SC Fotbal Club «Steaua» Bucureşti”, susţine colonelul George Boroi, comandantul CSA Steaua, citat de cotidianul Adevărul.

În replică, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, la Sport.ro, că acţiunea înaintată de preşedintele CSA Steaua, George Boroi, prin care contestă legitimitatea folosirii siglei şi a numelui clubului FC Steaua, nu are nicio şansă de reuşită în instanţă. Este numai o chestie cu care se fac de râs. Altceva nu e. E la mintea cocoşului. Toate actele au fost aprobate acum opt ani. Ele au fost aprobate nu de Becali ci de către vreo opt-nouă generali şi colonei ai lor, ai clubului Sportiv al Armatei Steaua. Ei au aprobat lucrurile astea”, a spus Becali.

 

394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger