AcasăSPORTGigi Becali renunta la jucatorii straini

Gigi Becali renunta la jucatorii straini

Finantatorul gruparii „ros-albastre” anunta ca vrea sa scape de cei sapte fotbalisti straini din lotul Stelei, „incet-incet, echipa sa devina una formata numai din romani”.

Dananae, Rusescu si Bicfalvi au fost titulari in meciul cu Twente

Culmea, Gigi Becali a declarat ca antrenorul Ilie Stan este cel care insista, de fapt, sa fie pusi pe liber jucatorii Iliev, Martinovic, Geraldo, Brandan, Machado, Tatu si Nikolic. „Stiti ce-a facut Geraldo acum vreo 10 zile? Dupa ce a luat vreo 60.000 de euro, s-a suparat, ca cica el mai trebuia sa primeasca inca o mie. Mi-a spus Ilie Stan ca a dat cu un pahar de masa, l-a spart si s-a taiat la mana. Tot Ilie mi-a mai povestit ca strainii fac fite si ca ar fi mai bine sa nu le mai prelungesc contractele, sa-i las sa plece, ca el vrea sa lucreze numai cu fotbalisti romani. Incet-incet, Steaua o sa devina o formatie numai de romani!”, este promisiunea facuta de Gigi Becali.

Brandan va fi vandut in China

Primul strain dintre cei sapte care se va desparti de Steaua este Pablo Brandan. Argentinianul are oferta de la Tianjin Teda si va fi lasat sa plece in China imediat dupa returul cu Twente, de la Enschede, din Europa League. La vara, Geraldo Alves si Novak Martinovic vor pleca si ei de la Steaua, deoarece le expira contractele, iar la Iliev, Machado, Tatu si Nikolic se va renunta.

Gardos – Chiriches, apararea visata de Becali

Decis sa scape la vara de toti strainii din lot, Ilie Stan poate incerca de pe acum o formula de echipa compusa exclusiv din jucatori romani. Astfel, l-ar multumi si pe Gigi Becali, care viseaza sa-i vada fundasi centrali titulari pe Gardos si Chiriches. La mijloc, Chipciu i-ar lua locul lui Tatu, iar Mihai Costea ar fi noul atacant central, o data cu plecarea lui Nikolici.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger