AcasăSPORTGigi Becali: "Rapidul n-are sanse la titlu pentru ca-i antrenata de un...

Gigi Becali: „Rapidul n-are sanse la titlu pentru ca-i antrenata de un pocait!”

Finantatorul „ros-albastrilor”, Gigi Becali, este convins ca Steaua va termina si in noul sezon inaintea rivalei Rapid, „deoarece George Copos il are acolo, pe banca, pe pocaitul ala de Sabau”.

Gigi Becali "ia foc" atunci cand aude de Martorii lui Iehova

Pentru Gigi Becali, fotbalul si credinta merg impreuna spre triumful in sportul rege. Din acest motiv, europarlamentarul este convins ca Steaua nu se poate compara in niciun fel cu Rapidul lui George Copos, chiar daca giulestenii au transferat in aceasta vara nu mai putin de 10 fotbalisti.

Ioan Ovidiu Sabau este Martor din 1990

„Rapid termina in spatele Stelei de 10 ani si asa o sa fie si acum. Copos il are acolo pe pocaitul ala, asa ca nu mai e nevoie de nimic; ala e mereu tentat de rau. S-a lepadat de Hristos si o sa ia numai tepe!”, a declarat Gigi Becali despre Ioan Ovidiu Sabau. Dupa cum se stie, „Motul” este adeptul sectei Martorii lui Iehova inca din perioada in care evolua pentru Feyenoord Rotterdam (1990-1992). Atunci, a fost abordat de Martori si a acceptat sa renunte la credinta crestin ortodoxa, ulterior afirmand ca „si Pavel si-a schimbat religia, s-a nascut si a crescut in cea iudaica, iar apoi, cand a cunoscut tainele Bibliei, a trecut la crestinism. Asa s-a intamplat si in cazul meu. Am avut traditia de acasa, din familie, dar apoi, cand am aflat despre dogmele Martorilor lui Iehova, am realizat care este adevarata cale spre adevar”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
669 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger