AcasăSPORTGigi Becali, primul atac la adresa lui Reghecampf

Gigi Becali, primul atac la adresa lui Reghecampf

Patronul Stelei pune sub semnul intrebarii pregatirea pe care o face Laurentiu Reghecampf in Austria. Latifundiarul considera ca „ros-albastrii” nu au mentalitate de invingatori.

Gigi Becali nu este multumit de cum arata noua Steaua

Doua meciuri consecutive fara victorie au fost de ajuns pentru ca Gigi Becali sa rabufneasca la adresa echipei.

Antrenamentele moderne gandite de Laurentiu Reghecampf nu par a da rezultate

Dupa remiza cu Zestafoni (campioana Georgiei), de sambata, europarlamentarul l-a pus la zid pe antrenorul Laurentiu Reghecampf, pe care l-a acuzat voalat ca n-a fost capabil sa le insufle jucatorilor o mentalitate de invingatori: „Daca esti echipa mare bati, in toate meciurile. Pai, ce conteaza ca este doar un amical?!”. Decis sa „traga” in Reghecampf, Becali l-a luat la tinta si pe brazilianul Rocha, favoritul tehnicianul, fotbalist transferat in aceasta vara de la Concordia Chiajna: „Rocha imi placea la Chiajna, dar pana acum nu m-a incantat. A dat un gol, dar a ratat si niste ocazii mari”.

Jefuiti de romani in Austria!

In 2011, stelistii au fost jefuiti atat in cantonamentul de iarna, cat si in cel de vara.

Fanii Stelei i-au "deposedat" pe jucatori de echipamentele de rezerva

Traditia s-a respectat si anul acesta, cand bucurestenii au patit-o in Austria, chiar in timpul jocului amical cu Zestafoni, disputat sambata seara. Prezenti la meci, cativa suporteri stelisti au furat echipamentele de rezerva ale fotbalistilor si trei mingi, paguba fiind descoperita la finalul partidei cu campioana Georgiei. Oficialii Stelei nu vor reclama furtul la politie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
503 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger