AcasăSPORTGigi Becali: Pasarica e dusmanul fotbalistului!

Gigi Becali: Pasarica e dusmanul fotbalistului!

Gigi Becali le poarta de grija jucatorilor Stelei si le da sfaturi in legatura cu viata lor amoroasa. „Pasarica e dusmanul fotbalului”, spune patronul din Ghencea.

Pentru ca isi doreste ca fotbalistii sa dea randament pe teren, Gigi Becali nu s-a ferit sa le dea un sfat: sa faca sex cu masura, pentru ca aceasta activitate ii oboseste. De baut, stelistii mai pot bea un pahar, dar sa nu faca abuz.

Pasarica e cel mai mare dusman pentru un fotbalist. Ati vazut cum le tremura cateodata picioarele? Asta e motivul pentru care joaca slab cateodata, nu mai au putere. De baut au voie sa bea cateodata, dar cu masura, pentru ca si bautura le face rau”, a declarat Becali pentru sport.ro.

Cum campionatul e in plina desfasurare, ramane de vazut ce efecte vor avea vorbele de duh ale patronului stelist si, de ce nu, ce vor pati jucatorii din Ghencea daca nu vor aplica sfaturile lui Gigi Becali!

 

 

author avatar
eNational
398 afisari

1 COMENTARIU

  1. jiji,sa nu-i lasi la pasarica,nene!baga-i in turma la tine la monta dar sa nu-l uiti pe mm,ca deja e disperat.uite ce fata de berbec tamp are!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger