AcasăSPORTGigi Becali: "Nu stiu cine este Nicu Gheara/ Lui Zmarandescu i-am facut...

Gigi Becali: „Nu stiu cine este Nicu Gheara/ Lui Zmarandescu i-am facut mult bine”

Implicat intr-un razboi dus la distanta cu doi dintre contestatarii sai, Gigi Becali, patronul Stelei, a raspuns la acuzele care i-au fost aduse de Nicu Gheara, dar si de Catalin Zmarandescu.

Acuzat de Nicu Gheara ca a platit mai multi oameni sa-i faca rau, Gigi Becali sustine ca „nu stiu cine este Nicu Gheara. Nu l-am mai vazut de 10 ani si l-am vazut de cel mult 10 ori in viata mea”.

De asemenea, afaceristul precizeaza ca „Nicu Gheara inventeaza ca sa se bage in seama. Eu nu am dat bani niciodata ca sa-i fac rau unei persoane”.

In legatura cu Catalin Zmarandescu, fostul sau bodyguard, Becali anunta, conform gsp.ro, ca „nu i-am facut rau niciodata. Ba cred ca i-am facut bine de foarte multe ori. Cred ca l-am ajutat de foarte multe ori, dar il las in pace sa-si vada de familia lui”.

author avatar
Cristi Ionita
1.266 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger