AcasăSPORTGigi Becali nu mai rezista: O sa ma aveti pe constiinta!

Gigi Becali nu mai rezista: O sa ma aveti pe constiinta!

Patronul clubului Steaua este disperat: Tribunalul Constanta a decis, ieri, sa nu-i permit iesirea din inchisoare pe motive medicale! Latifundiarul ceruse aprobare pentru o operatie la coloana cervical.

De durere, Gigi Becali poarta mereu un guler cervical

Magistratii constanteni au amanat judecarea cauzei si au stabilit un nou termen pentru 19 februarie, in conditiile in care nu a fost finalizata expertiza medico-legala ceruta de instanta saptamana trecuta, la termenul din 11 ianuarie. Judecatorii au dispus ca pana in 19 februarie sa fie finalizat raportul Serviciului de Medicina Legala (SML) si au recomandat si finalizarea unui examen neuro-chirurgical! Tot ieri, avocatul Bogdan Vlad a cerut o intrerupere temporara a executarii pedepsei pana la finalizarea raportului medico-legal, pentru ca Gigi Becali sa-si poata face analizele de care are nevoie, insa si aceasta solicitare a fost respinsa de instanta.

SAS Security asigura paza la meciurile de pe teren propriu disputate de Steaua

De remarcat ca, la fel ca la termenul anterior, Becali s-a prezentat in fata magistratilor purtand un guler cervical. In opinia finantatorului stelist, comisia medico-legala care l-a examinat la Penitenciarul Poarta Alba nu are competente in ceea ce priveste afectiunea sa: „Comisia respectiva nu stie despre ce este vorba. Eu nu mai pot suporta durerea. Mi-am distrus stomacul cu medicamentele pe care le-am luat, iar acestea nici macar nu-mi imbunatatesc situatia. In plus, mama mea este intr-o situatie speciala, tot aude ca Becali paralizeaza si poate sa moara din asta (…)Nu mi-am vazut sotia si copii de noua luni, desi am 30 de zile pe an in care pot pleca din penitenciar. Administratia Nationala a Penitenciarelor este stat in stat”.
La aflarea deciziei magistratilor, latifundiarul a rabufnit: „O sa ma aveti pe constiinta, domnilor judecatori!”. Si aparatorul sau a avut aceeasi reactie: „Cred ca vor sa-l omoare, altfel nu-mi explic de ce au respins cererea. Nu stiu ce vor sa-i mai faca!”.

SAS Security i-a executat un teren

Nu doar judecatorii ii dau batai de cap lui Gigi Becali, ci si creditorii. Firma SAS Security a executat un teren pus gaj de latifundiar la contractul semnat in 2012 cu FC Steaua. Deoarece nu a platit nicio factura in perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013, Becali a pierdut un teren evaluat la 500.000 de euro, scrie „fanatik.ro”. Chiar si asa, omul de afaceri mai are de achitat aproximativ 300.000 de euro pentru stingerea definitiva a datoriilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger