AcasăSPORTGigi Becali nu mai da doi bani pe aparatorii sai: "Virgile, gaseste-mi...

Gigi Becali nu mai da doi bani pe aparatorii sai: „Virgile, gaseste-mi alti avocati, astia sunt prosti!”

Gigi Becali

Show dat de Gigi Becali la Tribunalul Bucuresti, cand s-a prezentat pentru judecarea cererii de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare. Solicitarea i-a fost respinsa de magistrati, insa finantatorul Stelei poate ataca decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Gigi Becali
Virgil Becali este cel mai apropiat var al finantatorului Stelei

O alta cerere, de contopire a pedepselor, a fost amanata pentru 27 iunie pe motiv ca avocatii omului de afaceri au uitat sa depuna la dosar cazierul judiciar al clientului lor. Scos din sarite de incompetenta aparatorilor sai, Becali le-a strigat acestora: „Hai, domne, ce dracu’ stam atata?! Nu stiati sa aduceti cazierul? Adica stie procurorul mai bine decat voi? Pai, daca stiam, il trimiteam eu pe Virgil sa-l aduca, fir-ar de cazier sa fie…”.

La iesirea din sala de judecata, Gigi Becali a avut grija sa-i transmita un mesaj important „Cancelarului” Virgil: „Gaseste-mi alti avocati, astia sunt prosti!”. Mihaela Olaru si Bogdan Barbuceanu au fost concediati de patronul Stelei, doar Bogdan Vlad mai ramanand aparatorul lui Gigi Becali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger