AcasăSPORTGigi Becali: "Ne calificam. Steaua va bate pe Twente cu 2-1 sau...

Gigi Becali: „Ne calificam. Steaua va bate pe Twente cu 2-1 sau cu 3-1!”

Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, joi, inainte de plecarea spre Olanda, unde va urmari partida retur din 16-imile de finala ale Ligii Europa contra echipei FC Twente, ca gruparea bucuresteana se va impune cu scorul de 3-1, doua dintre goluri urmand sa fie inscrise de Tatu si Rusescu.

Gigi Becali

„Am o presimtire ca ne vom califica, pentru ca altfel nu ma duceam, stateam acasa si ma uitam la televizor. Pentru ce sa platesc 20.000 de euro dus-intors daca nu credeam in calificare. Mizez pe un 2-1, 3-1. Si Borcea mi-a spus cu parere de rau ca asa simte, dar ca nu se va uita la televizor. Cu siguranta Tatu si Rusescu vor inscrie cate un gol, iar pe cel de-al treilea nu stiu, Tanase cred. Asa se va intampla. Daca vom castiga ii vom dedica victoria lui Nesu. Inca nu este de iesit la Universitate (n.r. – in caz de calificare)”, a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca partida cu Twente Enschede va fi ultima pentru argentinianul Pablo Brandan la Steaua, acesta urmand sa plece in China pentru a semna un contract de joc. „Brandan va pleca maine in China, chinezii trimitand deja contractul de vreo doua zile”, a completat Becali.

Finantatorul stelist a mentionat, ironic, ca in cazul in care gruparea „ros-albastra” nu va reusi calificarea in faza optimilor de finala ii va dubla salariul antrenorului Ilie Stan, iar in cazul in care va pierde si titlul il va tripla. „Daca Ilie Stan pierde calificarea, ii dublez salariul, dar daca se califica ramane cu aceiasi bani. Daca pierde campionatul, ii triplez salariul”, a spus Becali.

Steaua a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia olandeza Twente Enschede, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Ligii Europa, disputata pe Arena Nationala. Returul va avea loc joi, de la ora 20.00, la Enschede, si va fi transmis in direct de Pro TV.

author avatar
Ciprian Purice
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger