AcasăSPORTGigi Becali, mutare decisiva din inchisoare. A facut prima achizitie pentru Steaua!

Gigi Becali, mutare decisiva din inchisoare. A facut prima achizitie pentru Steaua!

Se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19? Răspunsul categoric al afaceristului! - VIDEO

Desi este incarcerat de luni bune si trece prin momente extrem de dificile, Gigi Becali continua sa se gandeasca la Steaua Bucuresti, formatie pe care o finanteaza de ani buni.

Afaceristul stie ca trupa lui Reghecampf are nevoie de intariri masive, mai ales ca Steaua va pierde cativa fotbalisti buni in vara, si s-a pus pe cumparat jucatori.

Prima achizitie facuta este fundasul stanga Alin Tosca, de la Viitorul Constanta, echipa finului Gheorghe Hagi. Conform fanatik.ro, mutarea a fost confirmata de Paul Peniu, presedintele Viitorului, care a precizat ca Tosca va ajunge la Steaua din vara.

Fotbalistul de 22 de ani este considerat un fundas stanga de mare viitor si ar urma sa-l inlocuiasca pe Iasmin Latovlevici, care este foarte aproape de un transfer in strainatate.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua Bucuresti, este incantat de posibilitatea de a avea la dispozitie un tanar promitator precum Tosca, jucator despre care spune ca „are o tehnica foarte buna, este dispus la efort si urca mult in ofensiva”.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger