AcasăSPORTGigi Becali, mutare decisiva din inchisoare. A facut prima achizitie pentru Steaua!

Gigi Becali, mutare decisiva din inchisoare. A facut prima achizitie pentru Steaua!

Se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19? Răspunsul categoric al afaceristului! - VIDEO

Desi este incarcerat de luni bune si trece prin momente extrem de dificile, Gigi Becali continua sa se gandeasca la Steaua Bucuresti, formatie pe care o finanteaza de ani buni.

Afaceristul stie ca trupa lui Reghecampf are nevoie de intariri masive, mai ales ca Steaua va pierde cativa fotbalisti buni in vara, si s-a pus pe cumparat jucatori.

Prima achizitie facuta este fundasul stanga Alin Tosca, de la Viitorul Constanta, echipa finului Gheorghe Hagi. Conform fanatik.ro, mutarea a fost confirmata de Paul Peniu, presedintele Viitorului, care a precizat ca Tosca va ajunge la Steaua din vara.

Fotbalistul de 22 de ani este considerat un fundas stanga de mare viitor si ar urma sa-l inlocuiasca pe Iasmin Latovlevici, care este foarte aproape de un transfer in strainatate.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua Bucuresti, este incantat de posibilitatea de a avea la dispozitie un tanar promitator precum Tosca, jucator despre care spune ca „are o tehnica foarte buna, este dispus la efort si urca mult in ofensiva”.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger