Cauta

Gigi Becali muta Steaua in Turcia

Ca in fiecare an, Steaua ramane fidela stagiilor de pregatire efectuate iarna in statiunile turcesti.

Neinfricatul Becali ii trimite pe stelisti sa se antreneze in Turcia

La inceputul lui 2016, echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf va efectua doua cantonamente in Turcia, in care va disputa sase partide de verificare. Primul stagiu va avea loc in perioada 10-21 ianuarie, la Gloria Sports Arena, din Belek, „cea mai moderna baza de pregatire dedicata sportivilor din regiune”. Cel de-al doilea stagiu este programat in Kadriye, intre 24 ianuarie si 7 februarie, iar echipa va fi cazata la Regnum Carya Golf & Spa Resort, „unul dintre cele mai noi si luxoase hoteluri din Turcia”. „Ros-albastrii” se vor reuni in data de 8 ianuarie, cand este programata vizita medicala, la Institutul National de Medicina Sportiva, urmata de doua zile de antrenamente la baza FRF de la Mogosoaia.
Primul meci amical va avea loc pe 19 ianuarie contra echipei elvetiene Young Boys Berna, acesta fiind singurul joc de verificare din primul stagiu. In al doilea cantonament, trupa lui Reghecampf va sustine cinci partide: cu Ujpest Budapesta (26 ianuarie), Sturm Graz (29 ianuarie), Metalist Harkov (1 februarie), Djurgardens IF (4 februarie) si AS Trencin (6 februarie).
Urmare a incidentelui provocat de Turcia prin doborarea unui avion de lupta, Rusia a interzis echipelor sale de fotbal sa mai mearga in Antalya pentru cantonamentele din ianuarie.

Viorel Paunescu: „Se va rezolva problema cu MApN si CSA”

Fost presedinte al clubului Steaua, omul de afaceri Viorel Paunescu (foto) este convins ca echipa va reveni in Ghencea, casa traditionala a echipei. „In perioada care urmeaza, se va rezolva treaba asta dintre MApN, Steaua si CSA! Pentru Steaua, este foarte important ca echipa sa se antreneze acolo si chiar sa joace (n.n. – in Ghencea). Din ce stiu si din ce discutii sunt cu cei de la Armata, se va ajunge la o solutie. Steaua poate sa inchirieze Ghencea si sa stea acolo. O chirie trebuie sa plateasca pentru a fi amortizate anumite cheltuieli. Oricum ar fi, acest stadion are nevoie de Steaua, mai ales ca Ghencea va fi modernizat pentru Euro 2020 si nu poate ramane de izbeliste”.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version