AcasăSPORTGigi Becali, luat pe sus de gardienii de la Poarta Alba

Gigi Becali, luat pe sus de gardienii de la Poarta Alba

Patronul Stelei, Gigi Becali, ar fi fost luat pe sus de gardienii de la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce acesta a intrat in direct la Romania TV, exprimandu-si nemultumirea legat de faptul ca nu si-a primit ziua libera promisa.

foto

Dupa cateva minute in care si-a spus nemultumirile legate de faptul ca nu si-a primit ziua libera promisa, telefonul s-a oprit brusc. Conducerea penitenciarului a fost deranjata de declaratiile lui Gigi Becali asa ca a trimis gardienii sa ii inchida telefonul, scrie fanatika.ro.

Gigi Becali a oferit, sambata seara, la Romania TV, primul interviu de cand se afla la inchisoarea Poarta Alba, acesta sunand prin intermediul avocatei sale, Maria Vasii. Latifundiarul a facut un apel catre statul roman ca sa ii ajute familia indurerata, promitand ca, atunci cand va fi eliberat, va infiinta un „palat al dreptatii”, care va apara drepturile detinutilor.

„Nu sunt un om fricos, dar imi ajunge. Nu vreau sa vorbesc la televizor. Nu vreau sa am belele iar. Vreau sa stau linistit si sa imi vad familia. Nu ma intereseaza decat familia mea si vreau sa-mi salvez familia. Rog statul roman sa-mi salveze familia distrusa, care plange incontinuu”, a declarat Gigi Becali.

„De la ultima interventie telefonica, Gigi a primit interdictia de a mai acorda interviuri si de a incerca sa denigreze Penitenciarul. El a incercat sa dribleze aceasta interdictie sunind pe telefonul avocatei sale, insa conducerea Penitenciarului Poarta Alba a luat imediat masuri si i-au inchis telefonul, iar gardienii l-au trimis pe Gigi in celula sa”, au dezvaluit apropiati ai lui Becali pentru fanatik.ro.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
1.214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger