AcasăSPORTGigi Becali l-a tradat pe Copos: face Revelionul la "Imparatul romanilor"!

Gigi Becali l-a tradat pe Copos: face Revelionul la „Imparatul romanilor”!

Nationalist convins, finantatorul gruparii din Ghencea refuza sa mearga in strainatate de Anul Nou. La fel cum a procedat de fiecare data in ultimii ani, Gigi Becali va fi prezent in Poiana Brasov la trecerea dintre ani.

Patronul Stelei, un personaj caruia ii place distractia

Finantatorul Stelei s-a decis: Revelionul 2013 il va gasi tot in Poiana Brasov. Insa, in locul Hotelului „Sport”, gazda sa din trecut, Gigi Becali a ales sa se cazeze la „Aurelius – Imparatul romanilor”, tot un stabiliment de lux, catalogat la cinci stele.

Aici va petrece Gigi Becali de Revelion

Nu stim daca Becali este suparat in vreun fel pe omologul sau rapidist, cert este ca latifundiarul va cheltui o suma impresionanta in hotelul rivalului lui George Copos din Poiana Brasov. Este vorba despre Aurel Munteanu, cunoscut drept „Munteanu I”, fostul fotbalist din anii ’80, de la FC Inter Sibiu si mai cu seama de la Sportul Studentesc, prieten la catarama cu Nicu Ceausescu. In prezent, Aurel Munteanu este unul dintre cei mai prosperi investitori din Transilvania. Acesta detine, pe langa „Imparatul romanilor”, Magazinul „Victoria” si Halele „Unirea” din Bucuresti, plus alte 400 de spatii comerciale raspandite in toata tara.

A cerut apartamentul prezidential

De Revelion, Gigi Becali isi va rasfata sotia cu tot ce presupune cazarea intr-un apartament prezidential la un hotel de cinci stele. Suita finantatorului stelist va fi gazduita in opt camere, dintre invitati nelipsind Teia Sponte, Virgil Becali si Ionut Lutu, cei mai apropiati sfatuitori ai sefului Stelei. In total, Becali va plati 16.000 de euro numai pe cazare. Meniul la „Imparatul romanilor” cuprinde branzeturi frantuzesti, caviar, trufe negre, muschiulet de vita argentinian cu sos oriental, homar si sampanii dintre cele mai fine.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger