AcasăSPORTGigi Becali l-a refuzat pe Zico

Gigi Becali l-a refuzat pe Zico

Chiar dacă nu găseste un antrenor dispus sa preia Steaua, Becali isi permite luxul de a-i inchide usa-n nas unei foste glorii: brazilianul Zico a fost refuzat de patronul din Ghencea!

Fostul mare international brazilian Zico a fost propus antrenor la Steaua, insa conducerea clubului din Ghencea, adica Gigi Becali, nici n-a vrut sa auda de această varianta. În urma cu puţin timp, Becali a dezvaluit ca l-a refuzat pe Zico: „S-a autopropus la Steaua, dar v-am spus ca ma interesează doar un antrenor roman sau unul strain care să fi muncit deja în Romania”.

Brazilianul Zico are 58 de ani si este somer din 2010, cand a fost demis de Olympiakos Pireu. In cariera sa, sud-americanul a mai pregătit reprezentativa Japoniei si echipele Fenerbahce, Bunyodkor si TSKA Moscova. CV-ul sau cuprinde o Cup a Asiei, cu Japonia (2004), plus cate un titlu si o Supercupa in Turcia (2007), Uzbekistan (2008) si Rusia (2009).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger