AcasăRecomandariGigi Becali isi face palat la Jilava

Gigi Becali isi face palat la Jilava

Dupa ce si-a schimbat avocatul, numindu-l aparator pe Pavel Abraham, finantatorul clubului Steaua are in plan si imbunatatirea conditiilor de trai la Penitenciarul Jilava.

Gigi Becali vrea conditii mai bune in inchisoare

Gigi Becali incearca sa schimbe conditiile din inchisoare nu doar pentru el, ci pentru toti detinutii. In acest sens, a anuntat, deja, conducerea penitenciarului ca este dispus sa finanteze modernizarea tuturor celulelor. Anuntul a fost facut public de Pavel Abraham, noul avocat al latifundiarului din Pipera: „Gigi mi-a spus ca vrea sa imbunatateasca modul de viata de acolo pentru toti detinutii si ca doreste sa modernizeze toate celulele. E gata sa sponsorizeze acest lucru, totul sa fie facut legal”. Despre conditiile de la Jilava a vorbit, in urma cu trei saptamani, Miron Cozma, fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului: „Conditiile nu seamana cu cele de afara. Totul e mizerabil. Apa nu este potabila, este toxica. Nici nu va imaginati ce e acolo, gandaci, plosnite si alte ganganii care iti intra in urechi. Sunt chiar si sobolani”.

In alta ordine de idei, avocatul Pavel Abraham a mai dezvaluit si ca Gigi Becali isi umple timpul la inchisoare jucand table: „Sta in celula cu un alt client al meu, Marius Locic, si, ca sa treaca timpul mai repede, au facut un campionat de table. Joaca table ore intregi”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger