AcasăSPORTGigi Becali isi concediaza avocatii de talk-show-uri

Gigi Becali isi concediaza avocatii de talk-show-uri

Faptul ca nu va putea sa fie langa familie de Sarbatori l-a scos din sarite pe Gigi Becali. In opinia latifundiarului, vinovati de acest lucru sunt in primul rand avocatii sai!

Gigi Becali le cere avocatilor: „Terminati cu spectacolul la televizor”

Aflat inchis la Penitenciarul „Poarta Alba”, patronul clubului Steaua nu suporta sa vada cum aparatorii sai isi dau cu parerea pe la televiziuni, fara, insa, a-l ajuta catusi de putin. „Ăstia isi fac reclama pe spatele meu, iar eu zac inchis aici”, s-a plans Gigi Becali colegilor de celula, informeaza „Fanatik”. Conform sursei citate, latifundiarul vrea sa renunte la serviciile avocatilor Paula Iacob, Pavel Abraham si Bogdan Vlad.

Din cate se pare, omul de afaceri a transmis familiei sa ia legatura cu respectivii, cu rugamintea de a nu mai discuta in public despre acest caz. “Nici unul n-a fost in stare sa-l scoata din puscarie, dar toti isi dau cu presupusul pe la televizor, facandu-si reclama. Gigi a innebunit cand a vazut-o pe Paula Iacob criticand conducerea inchisorii de la Poarta Alba. Ne-a si zis: «Dati-i afara pe toti! Spuneti-le sa se potoleasca. Mai mult rau imi fac». E suparat pe toti, pe Paula Iacob, pe Pavel Abraham, pe Bogdan Vlad. Toti au palavragit si n-au facut nimic”, a dezvaluit pentru „Fanatik” unul dintre apropiatii finantatorului stelist.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger