AcasăSPORTGigi Becali, infrant de ”Diocletian” de la Tribunalul Bucuresti

Gigi Becali, infrant de ”Diocletian” de la Tribunalul Bucuresti

Gigi Becali pare sleit de puteri dupa lupta cu sistemul

Contestatia lui Gigi Becali la executarea pedepsei a fost respinsa, ieri, de Tribunalul Bucuresti, judecatorii stabilind ca este „inadmisibila”, intrucat a mai fost o data solutionata, de Tribunalul Ilfov, instanta competenta in acest caz.

Gigi Becali pare sleit de puteri dupa lupta cu sistemul

Prezent in fata instantei care a judecat contestatia depusa de avocatii sai, Gigi Becali a aratat ca s-a saturat sa fie plimbat cand la Jilava, cand la Poarta Alba, „cu zabrele, cu catuse”: ”Asa cum ii spunea Sfantul Gheorghe imparatului Diocletian, «Gatati chinurile, pentru ca sunt pregatit sa le primesc», asa va spun si eu ca vreau sa gatati chinurile. «Du-te la Jilava, du-te la Poarta Alba, cu zabrele, cu catuse!». Ca Sfantul Gheorghe primesc ceea ce se intampla pentru ca asa a fost lasat de la Dumnezeu”. Potrivit avocatului Catalin Dancu, aceasta contestatie la executare ajunsa la Tribunalul Bucuresti se loveste de exceptia inadmisibilitatii: „Din latenta cu care ICCJ a motivat deciziile de condamnare, s-a pomenit cu acest dosar in brate. Doamna judecator a preferat sa evide un conflict de competenta, invocand din oficiu aceasta inadmisibilitate, in contextul in care nu pot sa judec si eu acelasi lucru pe care l-au facut altii”. Astfel, Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa judece in 9 decembrie recursul formulat de Gigi Becali la decizia Tribunalului Ilfov de respingere a contestatiei la executarea pedepsei cu inchisoare.

In 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. Becali mai are doua condamnari definitive, dispuse anul acesta tot de instanta suprema, respectiv una de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii celor care i-au furat limuzina, si una de trei ani de inchisoare cu executare in dosarul „Valiza”, pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger