AcasăNewsUPDATE. Gigi Becali, implicat într-un accident rutier în Capitală. Primele declarații ale...

UPDATE. Gigi Becali, implicat într-un accident rutier în Capitală. Primele declarații ale patronului FCSB

Mașina în care se afla omul de afaceri Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a fost implicată într-un accident rutier.

UPDATE: S-a aflat și o primă reacție a latifundiarului din Pipera, după producerea accidentului rutier în care a fost implicată mașina în care se afla.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta. Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a declarat Gigi Becali pentru Pro Sport.


Totul s-a întâmplat luni dimineață, în Capitală. Din primele informații, Gigi Becali se afla pe scaunul din dreapta al mașinii și se pare că latifundiarul din Pipera nu a avut de suferit de pe urma coliziunii ce s-a produs undeva pe Bulevardul Aviatorilor.

Șoferul vinovat, alcoolemie 0,18mg/l

Conform sursei citate, ar fi vorba despre o neacordare de prioritate, din partea celeilalte mașini implicate în accident. Se pare că șoferul autovehiculului care a lovit autoturismul în care se afla Gigi Becali ar fi fost depistat că ar fi consumat alcool.

„În urma testării cu etilotestul, rezultatul pentru șoferul vinovat, cel care a tamponat mașina în care se afla Becali, a fost de 0,18mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță G4Media, în baza unor surse.

author avatar
Andrei Coman
714 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger