AcasăSPORTGigi Becali il lasa pe Avram jr. fara invitati la nunta!

Gigi Becali il lasa pe Avram jr. fara invitati la nunta!

inantatorul Gigi Becali nici nu vrea sa mai auda de nunta lui Marius Avram, eveniment programat sambata: „Nu mai merg ca sa nu dau ochii cu arbitrii!”.

Becali vrea sa dribleze nunta lui Avram jr.

Steaua a fost invinsa de Astra mult mai clar decat o arata scorul (1-2), insa oficialii bucuresteni arata cu degetul spre „centralul” Ovidiu Hateganu. Arbitrul din Arad i-ar fi putut explica lui Gigi Becali deciziile luate in timpul duelului de la Ploiesti chiar la nunta colegului Marius Avram, eveniment programat sambata, 26 august.

Avram Jr.

Latifundiarul din Pipera a anuntat, insa, ca nu mai vrea sa dea ochii cu arbitrii romani: „E ceva la mijloc cu acest Hategan. De el si de Istvan Kovacs imi zicea Argaseala ca ne «tacanesc» tot timpul. Parca i-am si recuzat la un moment dat, nu mai retin. Voiam sa ma duc si la nunta lui Marius Avram, ca nu am nimic cu baiatu’. Dar, acum nu mai pot merge… Pai, cum sa dau ochii cu astfel de oameni?! Hategan abia astepta sa dicteze penalty pentru Astra, mai era si la cinci metri de faza. Eu cred ca asta e omul lui Dinamo. Pai, cum sa ai tu astfel de tupeu, sa faci Stelei asa ceva? Cred ca e venit pe filiera Petre Buduru, care a fost la Dinamo si acum este presedinte la Astra”. „Dinamovistul” Hategan nu are nicio legatura cu Cristi Borcea, este convins, totusi, Gigi Becali: „Nu face finu’ Cristi astfel de lucruri impotriva mea”.

Gigi evita si o intalnire cu dusmanul Mitica

La Ploiesti, arbitrul Hateganu a incins spiritele in tabara Stelei

Se pare, insa, ca Ovidiu Hategan ar fi, de fapt, un simplu pretext pentru ca Gigi Becali sa boicoteze nunta lui Marius Avram. In realitate, patronul Stelei doreste sa evite o intalnire fata-n fata cu Dumitru Dragomir, al carui complex de nunti va gazdui evenimentul de sambata. Presedintele LPF a confirmat, deja, prezenta sa la nunta lui Avram jr. Totusi, a doua zi, duminica, Gigi Becali nu va mai putea impiedica intalnirea cu Dumitru Dragomir, patronul Stelei fiind nas la nunta dinamovistului Cristi Borcea. Din partea Stelei, doar presedintele Valeriu Argaseala incearca sa obtina o dispensa de la Gigi Becali pentru a onora invitatia bunului sau prieten Vasile Avram, seful CCA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger