AcasăSPORTGigi Becali: "Ii rog pe ultrasi sa nu mai vina la meciurile...

Gigi Becali: „Ii rog pe ultrasi sa nu mai vina la meciurile Stelei. Sa stea acasa, la TV!”

Patronul Stelei, Gigi Becali, este multumit de faptul ca Steaua joaca partidele din Liga 1 pe stadioane in care fanii chiar incurajeaza echipa.

La finalul meciului de la Ploiesti, castigat de Steaua cu 2-1 in fata Universitatii Cluj, finantatorul era in culmea extazului: „L-ati vazut pe Niculescu, ca eu nu l-am vazut? A atins-o vreodata? Dar pe Bostina l-ati vazut? A atins-o vreodata? N-am ce spune, am controlat jocul … Clujul n-are echipă, dar Steaua este invincibila”, a declarat Becali. In urma victoriei cu „U” Cluj, Steaua a urcat pe locul 2 in Liga 1, la doua puncte in spatele liderului FC Dinamo, care s-a impus sambata, scor 2-0, in confruntarea cu Pandurii.

Patronul Stelei este bucuros ca Steaua va juca meciul din play-off-ul Europa League cu TSKA Sofia la Cluj, acolo unde spera ca publicul sa fie la fel de apropiat echipei precum a fost cel de la Ploiesti. In timp ce managerul MM Stoica cheama ultrasii la Cluj, Gigi Becali afirma ca galeria Stelei poate sa stea acasa, pentru ca Steaua are sustinatori in toata tara. „Ii rog din suflet pe cei din galeria Stelei sa nu mai vina deloc la meciurile noastre. Chiar vreau sa nu mai vina la meciuri. Mie imi place sa fie atmosfera ca in Anglia, suporterii sa cante si sa aplaude. Cel putin un campionat l-am pierdut din cauza lor. Ii rog din inima mea, daca iubesc aceasta echipa, sa o lase in pace, sa se uite la meciuri la TV”, a spus finantatorul Stelei.

author avatar
National
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger