AcasăSPORTGigi Becali i-o intoarce lui Ioan Nicolae: "Noi, la Steaua, avem Chateaubriand,...

Gigi Becali i-o intoarce lui Ioan Nicolae: „Noi, la Steaua, avem Chateaubriand, caviar si saorma!”

Gigi Becali stie sa satisfaca invitatilor toate placerile culinare

Finantatorul liderului Ligii 1 a facut public meniul cu care se desfata el si invitatii sai la meciurile de pe teren propriu. A tinut sa-l desecretizeze dupa ce Ioan Niculae, patronul Astrei, s-a plans ca la meciul de luni seara a fost tratat cu lipsa de respect: „Cand a venit Becali la noi, l-am asteptat cu mancare; el m-a invitat intr-o loja din fundul terenului”.

Gigi Becali stie sa satisfaca invitatilor toate placerile culinare

Gigi Becali este recunoscut, printre altele, pentru modul in care isi satisface poftele culinare. In urma cu sase ani, pe balconul biroului pe care il avea la Hotel Marriott, latifundiarul a facut gratar cu pastrama de oaie.

Anul trecut, la restaurantul Hotelului Iaki din Mamaia, seful Stelei si-a scos pe masa casoleta cu telemea de oaie, adusa de acasa, spre stupefactia celorlalti meseni. Nici plajele de la mare nu au scapat de mirosul de mioara fripta, aghiotantul Ionut Lutu fiind grataragiu-sef.

Pofta pentru carnea de oaie nu poate fi stavilita nici in timpul partidelor de fotbal, astfel ca patronul Stelei comanda de fiecare data un meniu in care se imbina perfect bucataria franceza cu cea de Pipera.

Dupa ce patronul Astrei s-a plans ca, la meciul de luni seara, omologul din Ghencea l-a trimis intr-o loja din fundul stadionului”, Gigi Becali a tinut sa-l contrazica pe boss-ul de la InterAgro.

„Eu l-am invitat pe Ioan Niculae in loja, dar el a preferat sa vada meciul din tribuna. Cand am jucat pe terenul Astrei, am fost servit cu o friptura si cateva alune. In schimb, la Steaua, oaspetii primesc tot ce vor: chateaubriand, caviar, pulpe de pui si saorma. Da, asta este la Steaua!”, a declarat Gigi, fara sa precizeze, insa, daca saorma de la Steaua e cumparata de la Dristor, stiut fiind faptul ca saorma de la Dristor e cea mai buna, mai ales cea cu caviar.

author avatar
Sebastian Stan
726 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger