AcasăSPORTGigi Becali, gest emotionant facut pentru Helmuth Duckadam

Gigi Becali, gest emotionant facut pentru Helmuth Duckadam

(foto: cinemagia.ro)

Gigi Becali, patronul FC Steaua, a anuntat ca il va ajuta pe Helmuth Duckadam, urmand sa suporte toate cheltuielile referitoare unei eventuale operatii chirurgicale.

(foto: cinemagia.ro)

Fostul mare portar al FC Steaua Bucuresti, Helmuth Duckadam, care in 1986 a aparat patru lovituri de departajare aducand echipei romanesti trofeul Cupei Campionilor, nu va avea probleme financiare in eventualitatea unei interventii chirurgicale, a anuntat Gigi Becali.

Conform patronului clubului FC Steaua, el va fi cel care va suporta toate cheltuielile legate de o eventuala operatie la mana dreapta la care ar putea fi supus Helmuth Duckadam.

„Daca are nevoie de bani pentru operatie, oriunde, nu e nici un fel de problema, platesc eu. Fac eu totul pentru el, nu trebuie sa faca Romania. Nu cred ca e chiar asa de grav. Nu e o operatie la inima, e la brat. El este in opinia mea cea mai mare imagine a Stelei. In momentul asta, primeste 3.000 de euro de la club doar pentru imagine”, a declarat Gigi Becali, citat de realitatea.net.

Anuntul lui Gigi Becali survine dupa ce medicii au anuntat ca o noua interventie chirurgicala asupra lui Helmuth Duckadam este inevitabila.

In plus, cu lacrimi in ochi, „eroul de la Sevilla”, care are grave probleme de sanatate, riscand chiar sa ii fie amputata o mana, a cerut ajutorul romanilor.

„Cred ca 53 de ani mi-am facut datoria fata de Romania si cred ca a venit momentul ca si Romania sa-si faca datoria fata de mine”, a spus Helmuth Duckadam.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.590 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger