AcasăRecomandariGigi Becali finanteaza echipa Armatei!

Gigi Becali finanteaza echipa Armatei!

La o prima vedere, Gigi Becali si reprezentantii Armatei par a fi incheiat pacea mult ceruta de suporterii Stelei. Totusi, intrevederea de ieri dintre Valeriu Argaseala si comandantul George Boroi are si un alt substrat.

Fara spectatori la meciurile de acasa si cu jucatori obligati sa-si cumpere rovigneta ori de cate ori merg la antrenamente (la Saftica ori Mogosoaia, in afara Capitalei), Gigi Becali a realizat care este pericolul ce planeaza asupra clubului sau. Tocmai de aceea l-a si mandatat pe Valeriu Argaseala sa reia tratativele cu CSA Steaua, discutii legate in principal de posibilitatea revenirii FCSB in Ghencea.
Tratativele au avut loc la sediul Clubului Sportiv al Armatei, semn clar ca nu s-au purtat pe picior de egalitate. Iar comunicatul remis presei de comandantul Boroi arata fix asta: „In cadrul intalnirii, au fost reluate discutiile privind o viitoare colaborare intre cele doua cluburi, avand ca teme principale reglementarea problematicii legate de folosirea marcii si revenirea echipei de fotbal in complexul Ghencea. Cele doua parti au convenit ca viitoarea colaborare se va face in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cu Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 3 decembrie 2014”. Cu alte cuvinte, Gigi Becali se intoarce in Ghencea nu cu FC Steaua Bucuresti, ci cu FCSB, conform „Deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

Nu renunta: CSA Steaua in Liga a V-a!

Faptul ca Armata a tinut sa sublinieze acest lucru arata ca CSA nu renunta sub nicio forma la planul de inscriere a echipei de fotbal in Liga a V-a. Din contra, se pare ca CSA doreste ca viitoarea sa formatie – Steaua Bucuresti – sa nu fie confundata in vreun fel cu „Steaua” lui Gigi Becali si tocmai de aceea insista sa se respecte decizia ICCJ!
Iar cu banii luati de la Becali pe chiria stadionului (24.000 de euro per meci), CSA Steaua poate sustine cu lejeritate echipa in Liga a V-a. Mai mult, cu 350.000 de euro (minimum 15 partide disputate de FCSB in Ghencea), CSA are asigurata finantare chiar si pentru Liga a II-a! Si, astfel, fara sa vrea, Gigi Becali devine sponsor principal la echipa de fotbal a Armatei!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
702 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger