AcasăSPORTGigi Becali face "export la pereche" cu Costea si Crudu!

Gigi Becali face „export la pereche” cu Costea si Crudu!

Patronul Stelei, Gigi Becali, vrea sa ii puna clauza in contract jucatorului Mihai Costea. Daca nu va da randament pe teren, Gigi vrea sa-l vanda pe Mihai la pachet cu Daniela Crudu.

Conform filosofiei lui Becali: daca fotbalistul e multumit in dragoste, va juca bine si in teren, patronul stelist a comentat situatiile a doua cupluri sporto-mondene de la noi tin tara.

„Cristea trebuie sa mai slabeasca vreo 3 sau 4 kile, ca nu-i prea arde de fotbal de cand cu Bianca. Nu stiu ce ii face Bianca, cred ca ii da sa manance mai mult”, a pus Becali la GSP TV.

Patronul ros-albastrilor a comentat si relatia lui Mihai Costea cu Daniela Crudu. „Pe Mihai Costea daca e sa-l dau, il dau la pachet cu cealalta asistenta, Crudu. Altfel nici nu il export. Ii pun clauza de contract sa il ia cu Daniela Crudu. O sa fac o noua regula in fotbal: export la pereche”, a mai spus patronul Stelei.

Mihai Costea traieste o adevarata poveste de dragoste de mai bine de o luna de zile alaturi de una din „pacatoasele” lui Dan Capatos, Daniela Crudu. Fotbalistul a reusit sa o cucereasca pe Cruduta cu zecile de buchete de flori pe care acesta i le-a trimis inainte de prima intalnire.

Becali a anuntat deja un posibil transfer in iarna al jucatorului lui U Cluj, Adrian Cristea, la echipa sa, care bineinteles va veni la pachet cu cealalta asistenta de la „Un Show Pacatos”, Bianca Dragusanu.

author avatar
Razvan Telegescu
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger