AcasăSPORTGigi Becali, exasperat de Ilie Stan

Gigi Becali, exasperat de Ilie Stan

Finantatorul Stelei a facut o noua criza de nervi cand a vazut echipa de start din cel mai tare amical al „ros-albastrilor” din Antalya, duelul cu formatia antrenata de Dan Petrescu. Nici victoria, la scor de forfait, nu a mai putut sa-l imbuneze pe Becali.

Gigi Becali

Dintre toti tehnicienii care au rulat, de-a lungul istoriei, prin malaxorul latifundiarului  Becali (15 la numar), doar unul singur a stiut cum sa-l ia pe patron, astfel incat sa nu existe discutii in alcatuirea primului „11”. Poate tocmai de aceea, Cosmin Olaroiu a si reusit sa-si duca mandatele pana la capat, activitatea sa nefiind perturbata de finantator.

Cu aceasta echipa a inceput Ilie Stan meciul cu Kuban

Dupa patru luni de activitate la Steaua, actualul antrenor, Ilie Stan, nu izbuteste sa faca o punte de comunicare intre el si Palatul din Aleea Alexandru nr.1. Bomboana pe coliva a pus-o meciul cu rusii de la Kuban Krasnodar, castigat de romani cu 3-0.

Bicfalvi joaca, dar nu e bun

In momentul in care Gigi Becali a vazut echipa de start, acesta si-a iesit din fire: „Asta chiar isi bate joc de mine?! Pai, noi jucam cel mai tare meci si el ii baga titulari pe Bicfalvi si Geraldo?!”, a zbierat Becali, care ai fi dorit ca in echipa de start sa se regaseasca Bourceanu si Gardos.

Nici Geraldo nu e pe placul patronului

De altfel, Becali n-a vrut sa se bucure deloc de victoria obtinuta de Steaua in fata trupei antrenate de Dan Petrescu. „Nu asta este echipa Stelei! Mai sunt cateva modificari de facut”, a precizat marele sef, neimpresionat de testul cu rusii.

Bourceanu a intrat pe parcursul meciului

Se spune ca Ilie Stan are ragaz pana dupa dubla cu Twente Enschede din Europa League, prima mansa fiind programata pe 16 februarie, la Bucuresti. Daca rateaza calificarea in optimile de finala, este de asteptat ca antrenorul sa fie demis.

author avatar
Sebastian Stan
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger