AcasăSPORTGigi Becali: "Eu vreau sa joc cu Real in grupele Ligii, nu...

Gigi Becali: „Eu vreau sa joc cu Real in grupele Ligii, nu in amical”

Gigi Becali, patronul Stelei, a recunoscut ca au existat discutii pentru un meci amical disputat impotriva lui Real Madrid, dar sustine ca sansele de realizare sunt minime.

„Ne-au propus doua date. Prima se suprapune cu preliminariile Ligii Campionilor, iar a doua se nimereste intr-o pauza provocata de meciurile echipei nationale. Nu cred ca are rost sa jucam si noi si ei cu rezervele” a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Finantatorul spune ca ar aprecia, mai degraba, un meci oficial disputat impotriva celor de la Real Madrid, formatie cu care Steaua s-ar putea intalni in grupele Ligii Campionilor, cu conditia ca trupa din Ghencea sa castige titlul si sa treaca de preliminariile UCL.

Initial, Gigi Becali se declarare mandru de intentia celor de la Real de a veni la Bucuresti, pentru un amical cu Steaua.

„Vrea Realul sa joace cu noi un amical pe National Arena. Nici nu luam in calcul sa mergem in Spania. De ce sa-mi obosesc echipa? Lasa sa oboseasca Realul pentru Steaua” declara, duminica seara, Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger